Váš nákupní košík je prázdný.

Novinka

Niceboy HIVE podsie 2021 Polar White

Toto zboží již není v nabídce, vyberte prosím jiné

Upřesňující parametry

Šířka (balení): 91 mm
Výška (balení): 40 mm
Hloubka (balení): 129 mm

Popis zboží

Vylepšená verze true wireless sluchátek HIVE Podsie 2021 přináší dokonalý zvuk a k tomu extra vylepšení. Zejména výdrž – na jedno nabití je to až neuvěřitelných 9,5 hodin a s pouzdrem až 35 hodin! Požitek z poslechu je ještě lepší díky kodeku AAC, technologií MaxxBass a měničům o velikosti 8 mm. Sluchátka nabízí pohodlné ovládání pomocí Smart Buttons i telefonování s krystalicky čistým zvukem díky integrovanému mikrofonu s redukcí okolního šumu. True Wireless sluchátka Bluetooth 5.1 Skvělý zvuk s technologií MaxxBass Výdrž sluchátek 9,5 hodin (až 35 hodin s pouzdrem) Kodek AAC a SBC Nabíjení prostřednictvím USB-C Vodě- a prachuodolná (stupeň krytí IP54) Hands-free telefonní hovory Mikrofon s redukcí šumu Smart buttons - ovládání přehrávání, hlasitosti a hovorů ze sluchátek Autopárování (sluchátka se sama spárují po vytažení z boxu) Parametry Bluetooth verze: 5.1 IP kód: IP54 Master&Slave Automatické zapnutí Automatické párování Hands-free Dosah signálu 10m Baterie ve sluchátku: polymer/60mAh*2 Velikost měniče: o8mm Frekvenční rozsah: 20Hz-20kHz Citlivost měniče: 110db±3dB - 1kHz 1mW Impedance: 16? Profily Bluetooth: HFP,A2DP,AVRCP,SPP,PBAP,AAC,SBC USB typ: USB-C Baterie nabíjecího boxu: polymer/500mAh Doba nabíjení: 2 hodiny Celková doba přehrávání: ? 35 hodin Integrovaný mikrofon - Clear Voice Capture (CVC) Odolnost vůči potu Siri/Google Now Bezdrátový frekvenční rozsah: 2,4 GHz - 2,48 GHz Radiofrekvenční výkon: 2,5 mW (Class 2) Materiál: plast, kov Rozměry výrobku: 53mm*44mm*24mm Hmotnost výrobku: 20g

5 důvodů proč nakoupit u nás

Rychlé a kvalitní dodání

Nabízíme osvědčené přepravce, jejichž kvalitu dlouhodobě monitorujeme. Snažíme se, aby Vaše zásilky byly v těch nejlepších rukou.

Co nabízíme, to máme!

Náš tým je složen z opravdových odborníků, kteří své práci rozumějí. Každá naše kategorie má své specialisty, kteří pro Vás vybírají nejlepší produkty.

Odběr zboží

Téměř 2 000m2 skladové plochy. Jedinečné množství zboží ihned k odběru.

Kvalitní servis

Věříme, že se nám nabídka kvalitních produktů a poskytování pečlivě vybraných služeb ve spokojenosti zákazníků vrátí.

Poradíme vám

Naši odborníci Vám rádi poradí nejen s výběrem toho správného zboží. Na naší prodejně vám rádi předvedeme, jak vše funguje.