DJI Mini 2 (Mavic) - Fly More Combo

Kód: 588
Akce Novinka
ZDARMAZDARMA 16 990 Kč –17 %
DJI Mini 2 Combo Obrázek.0
16 990 Kč –17 % 13 990 Kč 11 562 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné

DJI Mini 2 (Mavic) je nástupcem model DJI Mavic MINi z roku 2019 a přináší některá vítaná vylepšení, nejzásadnější je nový přenos obrazu Ocusync 2.0 který známe z profi DJI dronů a přináší stabilní signál až na 6km (v FCC až 10km), dále 4K video, Zoom, silnější motory, větší rychlosti, tišší chod, 31min baterii, RAW foto, panoramata a další. Dle nás jde o nejlepšího drona v poměru cena/výkon. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

DJI Mini 2 (Mavic) - Fly More Combo

Je mnoho míst, která navštívíte jen jednou za život. Vezměte si s sebou DJI Mini 2, získejte jedinečnou perspektivu a využijte své cestování na maximum.

DJI Mini 2 1

Poznámka Mobilního režiséra:
"Aktuálně jde podle nás o nejlepšího drona v poměru cena/výkon an trhu, zde si přečtěte, co vše bylo vylepšeno oproti Mavicu Mini 1":
  • Nový systém přenosu obrazu Ocusync 2.0 (místo předchozí Wifi - nyní cca 5x větší dolet až 6km a stabilní signál a rychlá odezva)
  • Nově až 4K video ve 24, 25, a 30FPS
  • Zcela nový ovladač s větší baterií a možností dobíjet telefon (stejný jako u vyššího modelu Mavic Air 2)
  • Vylepšené motory (vyšší rychlosti - až 57,7km/h, vyšší odolnost proti větru, menší hluk)
  • Zoom ve 4K až 2x, ve FullHD až 4x
  • Doba letu zvednuta o minutu na údajných 31min (měřeno v ideálních podmínkách)
  • Všude je nyní USB-C místo micro USB
  • 12MPx fotky jdou nyní i do RAW formátu
  • Přibyly módy focení Panoramat (3x3 + 180° + celá sféra) a dále možnost fotky AEB neboli složení ze 3 expozic.
  • Přibyl Quickshot Boomerang
  • Nový Quick transfer - stahování souborů přímo mezi dronem a telefonem až 20MB/s
  • Přední LED nastavitelná dioda pro lepší orientaci. 

Vyrazte nalehko a volně létejte

Jak lehký je DJI Mini 2? Při hmotnosti nižší než 249 g váží zhruba stejně jako jablko a vejde se do dlaně vaší ruky. Mini 2 je vaším ideálním, kompaktním a pohodlným společníkem na cesty, který transformuje způsob, jakým zachycujete své oblíbené vzpomínky.

DJI Mini 2 2


Malý, ale mocný

Díky intuitivním a pokročilým funkcím ukrytým v přenosném těle poskytuje DJI Mini 2 naprostou svobodu tvorby, kdykoli a kdekoli chcete. Ať už natáčíte na opuštěné pláži nebo zaznamenáváte detaily zábavného rodinného setkání, Mini 2 to všechno zvládne.

DJI Mini 2 3


Vysoký výkon

Může se zdát malý, ale ukrývá v sobě ohromný výkon. Díky maximální výdrži baterie 31 minut poskytuje DJI Mini 2 více než dostatek času na pořízení dokonalého záběru.

Mini 2 dokáže odolat větru úrovně 5 a vzlétnout v maximální výšce 4 000 metrů, takže vaše záběry budou stabilní jak při letu podél větrného pobřeží, tak vysoko nad alpským lesem


Přenos videa OcuSync 2.0

Mini 2 podporuje přenos HD videa až na 10 km a má vynikající funkce proti rušení, což vám dává možnost létat dále a vidět jasněji.


Působivá kvalita obrazu

3osý gimbal se 4K kamerou

Fotoaparát s rozlišením 12 Mpx přináší působivý obsah. Spolu s 4K/30fps videem a 3osým motorizovaným gimbalem zajišťuje Mini 2 ohromující kvalitu obrazu, který zůstává plynulý, bez ohledu na to, jak dobrodružné bude vaše pilotování.

4násobný zoom

4násobný digitální zoom činí přechody mezi záběry z různých vzdáleností a kompozic bezpečnější a snazší.


QuickShots - Okamžitě ovládnete leteckou fotografii

Pomocí několika klepnutí DJI Mini 2 automaticky zaznamenává a natáčí videa na profesionální úrovni, a sdílí je přímo na sociálních médiích. Ať už jste začátečník nebo pokročilejší letec, aplikace DJI Fly vám pomůže vytvořit působivé výsledky, doplněné zvukovou stopou a filtry.

Dronie

Helix

Rocket

Circle

Boomerang


Panorama - Ukažte, jak epický je váš výhled

Vyberte si mezi Širokoúhlým, 180° a Sphere panoramaty. DJI Mini 2 udělá zbytek a téměř okamžitě vytvoří panoramatické mistrovské dílo.

DJI Mini 2 4


Vylepšené fotografie

Proč vyčkávat se sdílením vašich nejlepších fotografií? Aplikace DJI Fly obsahuje inteligentní integrovanou optimalizaci fotografií. Aplikace po stažení fotografie automaticky zvýší kvalitu obrazu, což má za následek živé barvy a detaily, které se vyniknou.

DJI Mini 2 5


Zjednodušený let pro ohromující obsah 

DJI Mini 2 pečlivě optimalizuje uživatelské prostředí a inteligentní funkce. Díky inteligentnímu návratu domů, automatickému vzletu a přesnému vznášení je provoz efektivnější a bezpečnější než kdy dříve. Když je vaším hřištěm obloha, možnosti jsou nekonečné.


Přímé stahování a okamžité úpravy 

QuickTransfer

Když se Mini 2 dostane do blízkosti vašeho chytrého telefonu, aplikace DJI Fly jej automaticky rozpozná, připojí a synchronizuje vybrané fotografie a videa rychlostí 20 MB/s.

Stažení výřezu

S touto novou funkcí můžete snadno vystřihnout část záznamu, kterou chcete upravit a stáhnout. Hon na váš nejlepší snímek nebo starosti s nedostatečným úložištěm jsou minulostí.

Nápadité šablony

Intuitivní editor aplikace DJI Fly obsahuje rozmanitou sadu kreativních šablon. Létání, fotografování, úpravy a sdílení lze provádět téměř okamžitě, což vám umožňuje vytvářet a sdílet i na cestách.


Objevte nová dobrodružství

Nejste si jisti, kde létat? Hledání místa ke vzletu již nemusí být palčivým problémem. Naplánujte si itinerář předem pomocí aplikace DJI Fly a kdo ví? Třeba narazíte na dalšího nadšence letecké fotografie.

DJI Mini 2 6


Obsah Balení

DJI Mini 2 7

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Nevyplňujte toto pole:
PJ Avatar autora Velikost karty 1.1.2022 17:26
Zdravím, jak velké karty jdou použít v mini 2 ? 128 gb?
Odpovědět