Mobilní telefon Huawei P20 LITE DS 4GB/64GB, černá

Zboží je vyprodáno

Mobilní telefon Huawei P20 LITE DS 4GB/64GB, černá

Kód výrobku: P20LITEDSBK
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Huawei

Huawei P20 lite


Společnost Huaweiznovu posouvá hranice a přichází s modelem Huawei P20 lite, který se chystá promluvit do souboje o nejlepší bezrámečkový telefon na trhu. Huawei P20 lite oslní na první pohled špičkovým designem, velkým FullView displejem s úhlopříčkou 5,84“, rozprostírajícím se téměř přes celou přední stranu, osmijádrovým procesorem Kirin 659 a v neposlední řadě atraktivní cenovkou.
 

 


 

Velký displej, minimální rámečky


Huawei P20 lite se může směle řadit k nejkrásnějším telefonům současnosti. Největší zásluhu na tom má jeho povedený štíhlý design a fantastický FullView displejs úhlopříčkou 5,84“, který se rozprostírá až k samotným krajům a nabízí tak skvělý poměr 80,1% plochy displeje k tělu telefonu. Díky technologii LTPS, přinášející širokou paletu barev a rozlišení Full HD+ (2280 x 1080 px) s jemností 432ppi, nabízí také skvělé zážitky při sledování filmů, videí nebo hraní her.
 

 


 

Výkon, který nezklame


O v dnešní době tolik nezbytný výkon se stará výkonný osmijádrovýprocesor Kirin 659(4xCortex-A53 2.36 GHz + 4xCortex-A53 1.7 GHz), který ve spojení s rychlou operační pamětí 4 GB RAM nabízí hladký běh celého systému i při využívání více aplikací zároveň. Velká uživatelská paměť o kapacitě 64 GB je pak připravena pro ukládání filmů, hudby i fotografií, přičemž ji lze rozšířit pomocí paměťové karty.
 

 


 

Fotografie jako ze studia


Dechberoucí selfie, se kterými se budete chtít pochlubit na sociálních sítích, zachytíte díky přední kameře s rozlišením 16 Mpx. Nová technologie Light Fusionvám pak pomůže vykouzlit autoportréty jako z profesionálního studia, které poté můžete snadno upravovat za pomoci nejrůznějších možností zkrášlení. Na zadní straně P20 lite se pak nachází fotoaparát se snímačem 16 Mpx, doplněným o sekundární 2Mpx telefoto objektiv, jenž slouží pro vytváření uměleckých snímků s bokeh efektem, v podobě rozostřeného pozadí.
 

 


 

Nabitý moderními technologiemi


Huawei P20 lite je připraven pro budoucnost, zahrnuje proto moderní technologie, bez kterých se již v životě neobejdete. Čtečka otisků prstů na zadní straně nejenže přispívá k celkovému stylu telefonu, ale zároveň se stará o jeho rychlé a bezpečné odemčení. Baterie s kapacitou 3000 mAh podporuje funkci rychlonabíjení Quick Charge 2.0 a nechybí ani připojení pomocí USB standardu C, Bluetooth 4.2 nebo rychlé mobilní připojení LTE. Potěší také nový operační systém Android 8.0 s nadstavbou EMUI 8.0.
 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě