Mobilní telefon Honor 50 6GB/128GB, zelená

Zboží je vyprodáno

Mobilní telefon Honor 50 6GB/128GB, zelená

6,57, Kapacita paměti RAM 6 GB, Kapacita úložiště 128 GB, 4 fotoaparáty, 4300 mAh, Android 11, NanoSIM, USB typu C, NFC , Wi-Fi
  • Vychutnejte si úžasné vizuální zážitky na 6,57“ OLED displeji s frekvencí 120 Hz
  • Pořizujte dechberoucí fotografie hodné profesionála čtyřnásobným 108Mpx fotoaparátem
  • Dejte najevo svoji kreativitu Multi-video natáčením s režimy Fast-motion Slow-motion
  • Zachyťte svoji jedinečnost přední 32Mpx AI kamerou se Super nočním režimem
  • Dobíjejte 4300mAh baterii bleskovou rychlostí s technologií 66W SuperCharge nabíjení
  • Prvotřídní výkon pro hraní her zajišťuje silný osmijádrový procesor Snapdragon 778G 5G
  • Rychlá operační paměť 6 GB RAM + velká úložná kapacita 128 GB ROM
  • Pomocí technologií Wi-Fi 6 a 5G si budete moci užít rychlé stahování i streamování
Kód výrobku: 506128GN
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Smartphony

Mobilní telefon
Honor 50 5G


Užijte si dotek elegance ve své dlani se stylovým a současně špičkově vybaveným smartphonem Honor 50 5G128 GB v zelené barvě. Novinka od Honoru zaujme vedle svého tenkého těla také exkluzivní výbavou v podobě čtyřnásobného 108Mpx fotoaparátu, nádherného 6,57“ OLED displeje s obnovovací frekvencí 120 Hz, nadupaného procesoru Snapdragon 778G nebo bleskového 66W SuperCharge nabíjení. To vše zabalené do neuvěřitelně elegantního hávu, který podpoří váš styl.

Mobilní telefon Honor 50 5G


Telefon a umělecké dílo v jednom


Honor 50 přináší exkluzivní spojení moderní výbavy a unikátního vzhledu, díky kterému se stane elegantním doplňkem vašeho outfitu. Jeho tenké a lehké tělo je zdobeno texturou dvojitého filtru pro zářivější barvy nebo unikátním designem dvou prstenců kolem fotoaparátů, zásluhou čehož vypadá téměř jako umělecké dílo.

Telefon a umělecké dílo v jednom

Prémiový OLED displej se 120 Hz


Nechte se pohltit úžasným vizuálním zážitkem při sledování filmů nebo hraní her na velkém 6,57“ OLED displejise zaoblenými a úzkými černými okraji a miniaturní kamerou. Vedle skutečně pestré palety 1,07 bilionu barev ohromí displej i neuvěřitelně jemným pohybem zásluhou 120Hz obnovovací frekvence.

Prémiový OLED displej se 120 Hz

Čtyřnásobný 108Mpx fotoaparát


Pořizujte dechberoucí videa i fotografie hodné profesionála pomocí špičkové čtyřnásobné sestavy fotoaparátů se 108Mpx hlavní kamerou. Zachyťte svět v celé jeho kráse širokoúhlým objektivem, objevte i ty nejmenší zázraky života pomocí makro fotoaparátu a zachyťte umělecké portréty s vylepšeným bokeh efektem.


Čtyřnásobný 108Mpx fotoaparát


Kreativní režimy natáčení


Natáčejte videa, se kterými zachytíte ty nejkrásnější okamžiky vaše života. Využijte různé režimy natáčení Multi-video, přepínejte libovolně mezi přední a zadní kamerou, nebo využijte originální nahrávání oběma kameramia ohromte vaše fanoušky na sociálních sítích svým uměním.

Kreativní režimy natáčení


Zrychlená i zpomalená videa


Ukažte svoji kreativitu a nahrávejte jak zrychlená Fast-motion videa (2x nebo 4x zrychlené), tak zpomalená Slow-motion videa(0,5x zpomalené). Vaše příspěvky tím dostanou zcela nový umělecký rozměr.

Zrychlená i zpomalená videa

4300mAh baterie se SuperCharge nabíjením


Bavte se a pracujte celý den na jedno nabití díky baterii s velkou kapacitou 4300 mAh. Navíc ve chvíli, kdy je třeba telefonu dodat energii, to zvládnete skutečně bleskovou rychlostí díky technologii 66W SuperCharge rychlonabíjení, se kterou doplníte až 70 % kapacity baterie během pouhých 20 minut a k dobití plné kapacity stačí jen 45 minut v nabíječce.

4300mAh baterie se SuperCharge nabíjením

Bleskový výkon i připojení


Vychutnejte si hraní vašich oblíbených her bez kompromisů. Silný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 778G 5G s frekvencí až 2,4 GHzpřináší parádní výkon pro hraní her i práci v náročnějších aplikacích. Zásluhou použití technologií Wi-Fi 6 a 5G si navíc budete moci užít rychlejší a stabilnější připojení, ideální pro stahování velkých souborů nebo streamování videí.

Bleskový výkon i připojení

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě