Mobilní telefon OnePlus 10 Pro 8GB/128GB, černá

Zboží je vyprodáno

Mobilní telefon OnePlus 10 Pro 8GB/128GB, černá

6,7, Kapacita paměti RAM 8, Kapacita úložiště 128, 3 fotoaparáty, 5000, Android 12, NanoSIM, USB-C, NFC , Wi-Fi
  • Působivý 6,7“ AMOLED displej s WQHD+ rozlišením a obnovovací frekvencí 120 Hz
  • Nadupaný výkon pro hráče s osmijádrovým vlajkovým procesorem Snapdragon 8 Gen 1
  • Brilantní trojitý fotoaparát ikonické značky Hasselblad s hlavní 48Mpx kamerou
  • Natáčejte videa jako režisér v úžasné 8K kvalitě nebo 4K rozlišení při 120 fps
  • Vychutnejte si úžasný zvuk produkovaný stereo reproduktory Dolby Atmos
  • Podpora 5G sítě zajišťuje bleskově rychlé připojení a stahování souborů
  • Rychlá operační paměť 8 GB RAM + obří úložná kapacita 128 GB ROM
  • Užijte si více než den zábavy díky baterii s obří kapacitou 5000 mAh
  • Podpora super rychlého 80W kabelového a 50W bezdrátového nabíjení
  • Rychlé a bezpečné odemykání pomocí optické čtečky otisků v displeji
  • Pohodlná práce v inovativním prostředí operačního systému OxygenOS 12
Kód výrobku: 10PRO8128BK
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Smartphony

Mobilní telefon
OnePlus 10 Pro


Přivítejte telefon, který se může směle řadit mezi ty vůbec nejlepší na trhu. Nese název OnePlus 10 Pro 128 GB a je vybaven těmi nejmodernějšími technologiemi současnosti, od prvotřídního trojitého fotoaparátu Hasselblad, přes našlapaný vlajkový procesor Snapdragon 8 Gen 1, až po obří 5000mAhbaterii s neuvěřitelně rychlým 80W turbo nabíjením. Stane se tak dokonalým společníkem každého uživatele, který nechce dělat kompromisy.

Mobilní telefon OnePlus 10 Pro


Prémiový design


OnePlus 10 Pro není jen tak obyčejný smartphone. Jeho krásou přírody inspirované prémiové provedení v černé barvě z exkluzivních materiálů v podobě 3D keramického krytuzadního fotoaparátu, hliníkových rámečků nebo zadního skla Gorilla Glass 5 dodává telefonu luxusní vzhled, díky kterému jej prostě budete chtít hýčkat ve své ruce.

Prémiový design

Obraz jako z jiného světa


Proměňte i obyčejné stereotypní dny ve skvělou zábavu na velkém 6,7“ Fluid AMOLED displeji s HDR10+, vybaveném dokonale jemným WQHD+rozlišením. Díky 10bitové hloubce barev, dvojité barevné kalibraci nebo plnému sRGB pokrytí si při sledování filmů a videí užijete zážitky v dechberoucích barvách, které ještě umocní dokonale jemný pohyb v podání obnovovací frekvence 120 Hz.


Obraz jako z jiného světa

Profesionální fotoaparát Hasselblad


Při vývoji fotoaparátu se společnost OnePlus spojila s profesionály ze švédského Hasselbladua výsledkem jejich spolupráce je sestava kamer, která vám umožní zachytit život v té nejvěrnější podobě. Trojitý fotoaparát skládající se z 48Mpx hlavní kamery Sony IMX789, 50Mpx ultra širokoúhlého objektivu s širokým 150° úhlem záběru a 8Mpx teleobjektivem vám umožní zachytit snímky, které splní všechny vaše představy.


Profesionální fotoaparát Hasselblad

Prvotřídní kalibrované barvy


Odhalte všechny barvy přírody v mistrovsky laděných barvách, kterým vdechli život i vítězové soutěží Hasselblad Ambassadors a Hasselblad Masters. Díky ikonickým a přitom věrným kalibrovaným barvám zachytíte na snímcích až 64x více informací a pokud se řadíte mezi skutečné perfekcionisty, jistě vás osloví režim Hasselblad Pro s pořizováním 12bitových RAW a RAW+ snímků se všemi třemi zadními fotoaparáty.


Prvotřídní kalibrované barvy

Videa jako z Hollywoodu


Natáčejte videa jako profesionální hollywoodský režisér. Vyladěná sestava fotoaparátů Hasselblad vám umožní zachytit váš příběh na skvostných videích natáčených v úžasné 8Kkvalitě nebo 4K rozlišení při 120 fps. Nechybí přitom ani množství pokročilých funkcí, jako je časosběr, zpomalený pohyb nebo video ze dvou pohledů, se kterými vašim filmům dodáte na originalitě.



Videa jako z Hollywoodu


Výkon nové generace


Chytrý telefon OnePlus 10 Pro splní všechna vaše očekávání, i co se týče výkonu. Ten má totiž na starosti výkonný osmijádrový vlajkový procesor Snapdragon 8 Gen 1 5G nové generace s technologií HyperBoost, který ve spojení s grafickým čipem Adreno 730 přináší působivé herní zážitky v maximálních detailech, zatímco 5vrstvý 3D pasivní chladicí systém zajišťuje při vašich herních maratonech spolehlivý odvod tepla.


Výkon nové generace


Stvořen pro hráče


Vaše herní zážitky ještě podpoří inovativní 4D haptika s lineárním motorkem nové generace nebo technologie O-Sync, zajišťující vysoce přesné ovládání i sníženou latenci. Stereo reproduktory Dolby Atmos pak dodávají prvotřídní zvuk hrám, filmům i hudbě.


Stvořen pro hráče


5000mAh baterie se super rychlým nabíjením


OnePlus 10 Pro má v rukávu opravdu pořádnou porci energie, kterou mu navíc v případě potřeby můžete i bleskově doplnit. Velkokapacitní 5000mAh baterie podpoří vaši produktivitu výdrží klidně na celý den i v případě náročného používání. Pomocí ultra rychlého 80W turbonabíjení a 50W bezdrátového nabíjení jí navíc v případě potřeby doplníte šťávu během pár desítek minut.


5000mAh baterie se super rychlým nabíjením


Operační systém OxygenOS 12


Užijte si mimořádně příjemnou práci ve vyladěném moderním prostředí operačního systému OxygenOS 12. Jeho čistý, jednoduchý a intuitivní texturovaný vizuál vám zajistí komfort při zábavě i produktivitu při náročném multitaskingu v aplikacích.


Operační systém OxygenOS 12

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě