Mobilní telefon Realme C35 4GB/64GB, zelená

Zboží je vyprodáno

Mobilní telefon Realme C35 4GB/64GB, zelená

6,6, Kapacita paměti RAM 4 GB, Kapacita úložiště 64 GB, 3 fotoaparáty, 5000 mAh, Android 11, NanoSIM, USB typu C, NFC , Wi-Fi
  • Zachyťte všechny zajímavé momenty života trojitým 50Mpx AI fotoaparátem
  • Prvotřídní vizuální zážitky na 6,6“ IPS displeji s ostrými detaily Full HD rozlišení
  • Přední 8Mpx fotoaparát vytváří selfies, se kterými ohromíte na sociálních sítích
  • Dostatek energie na celý den v podání 5000mAh baterie s podporou 18W rychlonabíjení
  • Hladký a stabilní chod díky osmijádrovému procesoru Unisoc T616
  • Rychlá operační paměť 4 GB RAM + velká úložná kapacita 64 GB ROM
  • Rychlé a přitom bezpečné přihlašování pomocí boční čtečky otisku prstů
  • Slot na 3 karty umožňující využití Dual SIM a navýšení paměti microSD kartou
Kód výrobku: C35464GN
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Smartphony

Mobilní telefon
Realme C35


Společnost Realme rozšiřuje rodinu svých mobilních telefonů řady C o další povedený kousek s kvalitní výbavou a přitom dostupnou cenou. Realme C3564 GB v zelené barvě ještě zvedá laťku výkonu a zaujme nejednoho uživatele skvělými fotkami pořizovanými trojitým 50Mpx AI fotoaparátem, ohromí prvotřídním zobrazením na velkém 6,6“ Full HDdispleji a přitom s vámi udrží krok po celý den díky 5000mAh baterii s podporou 18W rychlonabíjení.

Mobilní telefon Realme C35

Ohromující obraz na 6,6“ displeji


Nechte se ohromit prvotřídními vizuálními zážitky při sledování filmů nebo hraní her, které poskytuje velký 6,6“ IPS displej. Díky jeho vysokému rozlišení Full HDsi budete moci vychutnat sledovaný obsah v jemných a bohatých detailech a živých barvách.

Ohromující obraz na 6,6“ displeji

Trojitý 50Mpx AI fotoaparát


Zachyťte všechny zajímavé momenty vašeho života v jejich nejvěrnější podobě. Špičkový trojitý fotoaparát s umělou inteligencí, skládající se z hlavního 50Mpx fotoaparátu, černobílého portrétního objektivu a makročočky, vám umožní vytvářet nádherné snímky pamětihodností, krajin i těch nejmenších objektů.

Trojitý 50Mpx AI fotoaparát

Přední 8Mpx kamera

Přední 8Mpx kamera


Pořizujte selfie snímky, se kterými ohromíte na sociálních sítích. Přední 8Mpx fotoaparátse snímačem Sonyzachytí vaši jedinečnost a pomocí umělé inteligence vaše portréty vyladí k dokonalosti.

5000mAh baterie s 18W rychlonabíjením


Bavte se od rána do večera bez nutnosti hledat nabíječku. Baterie s velkou kapacitou 5000 mAh zajišťuje dostatek energie na den plný práce i zábavy a její výdrž můžete ještě prodloužit využitím aplikace Quick Freeze. Pomocí technologie 18W rychlonabíjení navíc můžete baterii plně dobít během pár desítek minut.

5000mAh baterie s 18W rychlonabíjením

Nejtenčí a nejlehčí


Z celé řady telefonů Realme C je nejtenčí a nejlehčí. Realme C35 hned na první pohled zaujme mimořádně tenkým tělem s tloušťkou pouhých 8,1 mm a hmotností jen 189 gramů, díky čemuž se pohodlně drží v ruce a příjemně se ovládá.

Nejtenčí a nejlehčí

Boční snímač otisků

Boční snímač otisků


Rychlé a přitom maximálně bezpečné přihlašování do telefonu má na starosti boční snímač otisku prstů. Díky jeho praktickému umístění na boku přístroje zajišťuje rychlé a snadné odemčení pouhým dotykem.

Slot na 3 karty


Využívejte hned dvě SIM karty bez nutnosti omezovat se ve velikosti úložiště. Slot na 3 karty v podobě dvou SIM karet a slotu na microSD kartu vám umožní ovládat dvě telefonní čísla a přitom navýšit kapacitu paměti.

Slot na 3 karty

Svižný a stabilní výkon


O hladký a stabilní chod přístroje se stará zcela nový 12nm osmijádrovýprocesor Unisoc T616, který ve spojení s operační pamětí 4 GB RAMtelefonu dodává tolik důležitý výkon pro ničím nerušené zážitky při hraní her nebo práci v aplikacích. Velká úložná paměť o kapacitě 64 GB ROM navíc nabízí spoustu místa pro vaši hudbu, fotografie i filmy.

Svižný a stabilní výkon

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě