Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Sony WF-1000XM3 bezdrátová sluchátka s ANC černá

Popis

Bezdrátová. BT, NFC. Dotykové ovládání na sluchátkách. Možnost aktivace/vypnutí funkce odstranění okolního hluku. Aktivní pouzdro pro aktivní dobíjení sluchátek s integrovanou baterií umožňuje dobít sluchátka 3x.Doba výdrže sluchátek na baterii 6 hod.Doba

Zeptejte se
4 733 Kč
3 911,57 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Sony
Výrobní číslo:
WF1000XM3B.CE7
EAN:
4548736088818
Náš kód:
999805

Objevte sluchátka WF-1000XM3

Pokročilá technologie pro potlačení okolního hluku a úchvatný zvuk v kompaktním, stylovém a skutečně bezdrátovém provedení.

Technologie pro potlačení hluku

Technologie pro potlačení okolního hluku ve skutečně bezdrátových sluchátkách WF-1000XM3 je dosud nejpokročilejší díky HD procesoru QN1e s technologií pro potlačení okolního hluku. Můžete se tedy úplně ponořit do své hudby.

Technologie duálního snímače hluku

Duální mikrofony – jeden zachycuje zvuk vpředu a druhý vzadu – na povrchu sluchátek zachytí více zvuků z okolí, ať už se jedná o hluk motorů letadla, městskou dopravu, nebo klábosení v kanceláři. 

HD procesor QN1e s technologií pro potlačení okolního hluku

Při zachycení okolního zvuku se aktivuje HD procesor QN1e s technologií pro potlačení okolního hluku. Nejenže odstraňuje podstatně více šumu ve všech frekvencích, ale také má mnohem nižší spotřebu.

Výjimečná kvalita zvuku

Sluchátka WF-1000XM3 potlačující okolní hluk nejenom umožňují poslech bez šumu, ale také oplývají dechberoucí kvalitou zvuku – a to vše díky pokročilé zvukové technologii.

6mm reproduktor

Uvnitř sluchátek je malinký, ale výkonný 6mm reproduktor, který poskytuje bohatý, čistý a rozsáhlý zvuk.

HD procesor QN1e s technologií pro potlačení okolního hluku

Velmi schopný HD procesor QN1e s technologií pro potlačení okolního hluku kombinuje digitální odstranění okolního hluku, 24bitové zpracování zvuku a digitální/analogový převodník se zesilovačem sluchátek. Výsledek? Úžasný zvuk s minimálním zkreslením.

Vylepšení digitální hudby pomocí technologie DSEE HX

Technologie Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) zvýší kvalitu zvuku komprimovaných digitálních hudebních souborů tak, že se bude blížit vysokému rozlišení. 

Skutečně bezdrátová technologie

Bezdrátová sluchátka WF-1000XM3 potlačující okolní hluk nabízí díky bezdrátové technologii Bluetooth® a ergonomické konstrukci skutečnou bezdrátovou svobodu pro váš celodenní komfort.

Design a konstrukce
Typ sluchátek True Wireless
Konstrukce sluchátek Do uší
Barva Černá
Hmotnost 21 g
Připojení
Bezdrátová připojení Bluetooth, NFC
Typ připojení sluchátek Bluetooth
Funkce a ovládání
Mikrofon Ne
Ovládání hlasitosti Ano
Technické parametry
Výdrž přehrávání 6 h
Doba nabíjení 1,5 h