Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Logitech Wireless Mouse M705 Marathon - EMEA

Popis
Logitech Wireless Mouse M705 je bezdrátová laserová myš s nano přijímačem a USB rozhraním. Poskytuje skvělý a přesný výkon, ale i komfort při dlouhodobém používání. Užijte si ultrapřesný posun myši při surfování po internetu i jiné běžné kancelářské práci
Zeptejte se
1 010 Kč
834,71 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Záruka 24 měsíců
Značka:
Logitech
Výrobní číslo:
910-001949
EAN:
5099206023901
Náš kód:
300400
Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M705 – napájení z jedné sady baterií až po dobu tří let*.

Více kliknutí. Více posouvání. Zvládnete mnohem více. Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M705 má výrazně nižší spotřebu než srovnatelné bezdrátové myši od jiných společností. Na jednu sadu baterií tak vydrží fungovat až tři roky*.* Životnost baterií se může lišit podle způsobu použití.
Jedním otočením kovového kolečka pro posuv se zanedbatelným třením rychle procházejte dlouhými dokumenty a webovými stránkami.
Tvar myši přirozeně vede ruku do správné polohy a nabízí rozšířené možnosti ovládání bez ústupků v oblasti pohodlí. Můžete rychle přecházet mezi webovými stránkami nebo aplikacemi**.** Vyžaduje instalaci softwaru.
Tento drobný bezdrátový přijímač zůstává v notebooku, takže jej při pohybu z místa na místo nemusíte odpojovat. Ke stejnému bezdrátovému přijímači můžete navíc snadno přidat kompatibilní bezdrátovou klávesnici nebo číselnou klávesnici.
Zajišťuje plynulé, citlivé a přesné ovládání kurzoru na površích, které běžným optickým myším způsobují problémy, například na leštěných stolech nebo stolech s hrubou texturou***.*** Laserový senzor nelze použít na skle nebo zrcadlech.

Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M705 má stále dost energie. Má výrazně nižší spotřebu než srovnatelné bezdrátové myši od jiných společností, takže na jednu sadu baterií vydrží fungovat až tři roky*. Navíc disponuje velmi malým bezdrátovým přijímačem, který zůstává zapojený v počítači, takže je vždy připravena k použití kdykoli, kdekoli a po libovolně dlouhou dobu. Velmi rychlý posuv umožňuje rychle procházet dlouhými dokumenty a najít požadovaný úsek během okamžiku. Laserové snímání zajišťuje plynulé a citlivé ovládání kurzoru. A díky ergonomickému provedení pro pravou ruku se budete po skončení práce s myší cítit stejně pohodlně jako na začátku.

* Životnost baterií se může lišit podle způsobu použití.

Text na regálové kartě
Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M705
Vydrží roky.
- Tříletá životnost baterií*
- Velmi rychlý posuv
- Drobný přijímač Logitech® Unifying zůstává v notebooku

* Životnost baterií se může lišit podle způsobu použití.

Ukázka reklamního textu
Stále dost energie.

Když vaše ruka poprvé spočine na ergonomicky tvarované myši Logitech® Wireless Mouse M705, uvědomíte si, že tady nepůjde jen o pouhé pohybování ukazatelem a klikání.

Drobný přijímač zůstává zapojený v počítači, takže můžete okamžitě začít pracovat. Máte k dispozici velmi rychlý posuv. Můžete přibližovat a oddalovat fotografie. Nebo pomocí třech integrovaných tlačítek ovládaných palcem přepínat okna**.

Ale než objevíte tu nejúžasnější vlastnost této myši, možná uplyne několik let. Nikdo přece nepřemýšlí o výměně baterií, dokud není opravdu potřeba. Vzhledem k tříleté životnosti baterií* možná ani nikdy potřeba nebude.

* Životnost baterií se může lišit podle způsobu použití.
** Vyžaduje instalaci softwaru.

Obsah balení
Myš
Přijímač Logitech Unifying
2 baterie typu AA
Uživatelská dokumentace
Tříletá záruka a plná podpora produktu od výrobce
Typ myši Ergonomická
Technologie snímání myši Laserová
Typ připojení Bezdrátová s USB přijímačem
Provedení myši Pro praváky