Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

JBL Tune110 black

Popis
Součástí balení NENÍ CZ a SK návod Stylová sluchátka JBL T110 nabízí přesný a působivý zvuk, jaký najdete na velkých akcích po celém světě. Ovládání ulehčí praktický jednotlačítkový ovladač umístěný na kabelu. Pokud jste si oblíbili špuntová sluchátk
Zeptejte se
281 Kč
232,23 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 29.4.
Záruka 24 měsíců
Značka:
JBL
Výrobní číslo:
T110 BLK
EAN:
6925281918926
Náš kód:
426517
Součástí balení NENÍ CZ a SK návod


Stylová sluchátka JBL T110 nabízí přesný a působivý zvuk, jaký najdete na velkých akcích po celém světě. Ovládání ulehčí praktický jednotlačítkový ovladač umístěný na kabelu. Pokud jste si oblíbili špuntová sluchátka, neváhejte a dopřejte si zvuk jako z koncertu nebo stadiónu za velmi příznivou cenu. Stylová a kompaktní sluchátka do uší JBL T110 jsou velmi pohodlná a nabízí čistý, Pure Bass zvuk.

Do uší padnou všem díky třem různým nástavcům do uší ve velikosti S, M, a L. Plochý kabel zaručí, že se vám sluchátka nikdy nezamotají a stanou se vašim oblíbencem v práci a na cestách. Odolný kryt s kovovou úpravou v sobě ukrývá 9 mm měniče, které přes svůj malý rozměr zprostředkují seriózní hluboké basy, jež lze přirovnat k špičkovým koncertům na stadiónech. Praktický jednotlačítkový ovladač umístěný na kabelu vám ulehčí ovládání. Přehrávání hudby tak bude velmi snadné a díky vestavěnému mikrofonu, který se nachází na kabelu, už nebudete muset hledat telefon po kapsách. Hovor si jednoduše vyřídíte přes sluchátka.
Design a konstrukce
Typ sluchátek Do uší
Konstrukce sluchátek Do uší
Barva Černá
Hmotnost 0.05500 g
Připojení
Typ připojení sluchátek Kabelová
Funkce a ovládání
Mikrofon Ano
Ovládání hlasitosti Ne