Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Samsung Galaxy Buds Live bílá

Popis

Sluchátka, která s vámi budou ladit v každém okamžiku. S ikonickým tvarem, ergonomickým designem, přizpůsobením, které vás nevytrhne z přirozeného prostředí a reproduktorem optimalizovaným pro lepší zážitek. Připravte se na zvuk, který byl stvořen přesně pro vaše uši.

Zeptejte se
1 609 Kč
1 329,75 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka 24 měsíců
Značka:
Samsung
Výrobní číslo:
SM-R180NZWAEUE
EAN:
8806090486838
Náš kód:
1100958
  • Hluboký a bohatý zvuk s výkonným zesílením basů
  • První aktivní potlačení hluku na Galaxy Buds
  • Vysoká kvalita hovorů s třemi mikrofony a jednotkou snímání hlasu
  • Výdrž až 21 hodin* s nabíjecím pouzdrem

 

Pozoruhodný design Galaxy Buds Live vyniká i přímo ve vašem uchu. Sluchátka jsou přizpůsobena křivkám ucha a obličeje, aby vypadaly přirozeně, vyznačují se lesklou povrchovou úpravou a jsou dodávány s pouzdrem inspirovaným šperkovnicemi, abyste je na cestách mohli elegantně nést v ruce.

K dispozici ve třech barevných provedeních, které si prostě zamilujete. Vyberte si z provedení černé, bílé nebo bronzové, které vašemu vzhledu dodají honosný styl.

Galaxy Buds Live snadno padnou do vašeho ucha, a poskytnou vám tak celodenní pohodlí a snižují únavu. Jejich ergonomický design je pohodlný se dvěma velikostmi nástavců pro lepší uchycení. Můžete tak cestovat do práce či na návštěvu, aniž byste sluchátka museli vyndávat z uší.

 

 

Skutečně bezdrátová sluchátka Galaxy poprvé používají technologii Aktivního potlačení hluku (ANC) pro otevřený typ sluchátek. Ta snižuje okolní hluk, aniž byste přišli o to, co je důležité, například hlasy a oznámení. Budete tak slyšet více toho, co skutečně slyšet chcete – a to vše pomocí jednoho dlouhého stisku pro zapnutí technologie.

Budete mít pocit, že sedíte v první řadě nebo že jste součástí něčeho velkého. 12mm reproduktory se zvukem od společnosti AKG spolupracují s ergonomickým designem Galaxy Buds Live, aby poskytly prostorový zvuk, zatímco výkonný driver a basový kanál pomáhají vysílat hluboké basy, a starají se tak o plynulý chod zvuku.

 

 

Stačí promluvit a Bixby se probudí. Reaguje na váš hlas a umožní vám ovládat telefon bez zvednutí prstu. Spravujte své hovory, upravujte hlasitost nebo na cestách sledujte počasí. Bixby vyslechne každé vaše přání.

360 Audio vám zprostředkuje pozoruhodný zvuk, jako byste seděli přímo v kině. Díky technologii Dolby Head Tracking™ se tak ocitnete ve středu dění, naplno obklopeni zvukem. Vychutnejte si silný a dramatický zážitek z poslechu s Dolby Atmos®, který vám přehraje i ty nejmenší nuance.

 

 

Integrace Spotify do Galaxy Buds Live umožňuje přiřadit mu na telefonu zkratku. Dotykem a podržením na jednu sekundu se okamžitě připojíte ke všem svým oblíbeným playlistům. Poslouchání nebylo nikdy snazší. Půl milionu podcastů a 50 milionů skladeb máte nyní na dosah ruky.

Design a konstrukce
Typ sluchátek Do uší , True Wireless
Konstrukce sluchátek Do uší
Barva Bílá
Hmotnost 5,6 g
Připojení
Bezdrátová připojení Bluetooth
Typ připojení sluchátek Bluetooth , True Wireless
Funkce a ovládání
Mikrofon Ano
Ovládání hlasitosti Ano
Technické parametry
Výdrž přehrávání 6 h