Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Solight TE81W meteostanice bílá

Popis

Meteorologická stanice s LCD barevným displejem. Předpověď vývoje počasí na následujících 12 hodin. Možnost upozornění na dosažení předem určené venkovní teploty. Uchování všech hodnot v paměti. Ukazatel vývoje teploty, tlaku i vlhkosti. Využití také jako budík s funkcí snooze.

Zeptejte se
1 040 Kč
859,5 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
SOLIGHT
Výrobní číslo:
TE81W
EAN:
8592718025199
Náš kód:
916036

Mějte přehled díky velkému displeji

Solight TE 81W je meteostanice, která disponuje barevným podsvíceným  LCD displejem o úhlopříčce 7,5“. Budete mít vždy přehled o vnitřní a venkovní teplotě vlhkosti.

Funkce, která uvítáte

Meteostanice vám poskytne předpověď počasí v 6 grafických úrovních a dopředu vás připraví na to, jaké počasí vás čeká. Funkce duálního budíku zas zajistí, že jen tak nezaspíte a překvapí i funkce kalendáře. Indikátor vývoje teplot vám pomůže udělat si přehlad o vývoji počasí za několik dní.

Měření teploty a vlhkosti je maličkostí

Meteostanice dokáže měřit vnější teplotu od -20 °C do +60 °C, vnitřní teplotu od 0 °C až +50 °C a vnitřní i venkovní vlhkost v rozmezí 20 % - 95 %
Součástí balení je 1 bezdrátový senzor s dosahem 60 m, v případě potřeby však lze k zařízení připojit až 3 senzory a přepínat mezi jejich teplotami.

LCD obrazovka s velká tlačítka

Veškeré údaje pěkně přehledně zjistíte vám zobrazí velký podsvícený LCD displej o úhlopříčce 7,5“.  Můžete si tak bez problému nastavit budík, který navíc zvládne odložení o 5 minut. Zobrazovaný čas je řízen pomocí radiového signálu. Ovládání meteostanice zvládne naprosto každý díky dobře přístupným tlačítkům na boční straně přístroje, nechybí navíc ani otvory pro uchycení na zeď a opěrný stojánek.

Další senzor k zakoupení ZDE

PARAMETRY

 

Typ napájení Síťové
Mobilní aplikace Ne
Stmívatelné Ano
Měření teploty Ano
Měření vlhkosti Ano
Barevný displej Ano
Rychlost větru Ne
Směr větru Ne
Atmosférický tlak Ano
Čas řízený DCF Ano
Hodiny Ano
Budík Ano
Velikost displeje Velký
Max. počet čidel 3
Měření slunečního svitu Ne
Záznam naměřených hodnot Ano
Předpověď počasí Ano
Alarm dosažených hodnot Ano
Dosah čidla (m) 60