Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Apple AirPods Pro 2

Popis

Aktivní potlačování hluku pro poslech, který vás pohltí. Režim propustnosti. Špunty na výběr. Kouzlo pro tvoje uši. A nyní s MagSafe bezdrátovým pouzdrem.

Zeptejte se
5 813 Kč
5 390 Kč
4 454,55 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka 24 měsíců
Značka:
Apple
Výrobní číslo:
MLWK3ZM/A
EAN:
194252721384
Náš kód:
1357787

Kouzlo pro tvoje uši

AirPody Pro mají aktivní potlačování hluku, když se chceš ponořit do poslechu, režim propustnosti, když potřebuješ vnímat okolí, a vyměnitelné koncovky pro celodenní pohodlí. Stejně jako AirPody se k iPhonu a Apple Watch připojí úplně kouzelně. A jsou připravené k použití hned po vytažení z pouzdra.

Aktivní potlačování hluku

Neuvěřitelně lehká sluchátka AirPods Pro blokují hluk zvenčí, aby vyniklo jen to, co posloucháš. Pomocí dvou mikrofonů – jednoho namířeného ven a druhého namířeného dovnitř – dosahují AirPody Pro výborného potlačování hluku. Aktivní potlačování hluku se průběžně přizpůsobuje geometrii ucha a usazení špuntů. Tlumí zvuky okolního světa, takže vnímáš jenom svoji hudbu, podcasty a hovory.

Režim propustnosti

Když AirPody Pro přepneš do režimu propustnosti, pustíš si do nich i zvuk z okolí. Pomocí mikrofonů namířených ven a dovnitř dokážou AirPody Pro kompenzovat izolační efekt silikonových koncovek. Takže třeba svou vlastní řeč při mluvení s lidmi kolem uslyšíš úplně přirozeně. AirPody Pro ti taky pomáhají, když s někým mluvíš naživo v hlučném prostředí – funkce Zesílení konverzace oddělí hlas druhé osoby od zvuků v okolí, takže rozumíš všemu, co říká.

Volitelné špunty

U AirPodů Pro máš na výběr ze tří velikostí pružných silikonových špuntů. Ty se díky vnitřnímu zúžení přizpůsobují tvaru ucha, pevně drží a spolehlivě těsní. AirPody Pro tak dokonale potlačují hluk.

MagSafe nabíjecí pouzdro

S MagSafe nabíjecím pouzdrem vydrží baterie víc než 24 hodin1. Když potřebuješ pouzdro nabít, stačí ho položit na MagSafe nabíječku nebo bezdrátovou nabíjecí podložku. A když bezdrátovou nabíječku po ruce nemáš, můžeš ho nabíjet portem Lightning.

Strhující kvalita zvuku

Speciálně zkonstruovaný reproduktor s vysoce pohyblivou membránou a nízkým zkreslením má přesvědčivé podání basů. Superúčinný zesilovač s velkým dynamickým rozsahem produkuje průzračně čistý a dokonale čitelný zvuk a zároveň šetří výdrž baterie. A adaptivní ekvalizér automaticky dolaďuje vyznění podle tvaru ucha, aby byl poslechový zážitek bohatý a konzistentní.

Ještě kouzelnější

Čip Apple H1 se stará o mimořádně nízkou latenci zvuku. Tlakový snímač na stopce slouží ke snadnému ovládání přehrávané hudby, obsluze hovorů a přepínání mezi režimy aktivního potlačování hluku a propustnosti. A díky Sdílení zvuku můžeš poslouchat jeden zvukový proud ve dvou párech AirPodů. Třeba při hraní her, sledování filmů nebo poslouchání muziky ve dvojici.2

Design a konstrukce
Typ sluchátek S mikrofonem
Konstrukce sluchátek Do uší
Barva Bílá
Hmotnost 5,4 g g
Model sluchátek AirPods
Připojení
Bezdrátová připojení Bluetooth
Typ připojení sluchátek Bluetooth
Funkce a ovládání
Mikrofon Ano
Ovládání hlasitosti Ne
Technické parametry
Výdrž přehrávání 4.5 h