Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Xiaomi Watch S1 Active GL/Black/Sport Band/Black

Popis

Chytré hodinky Xiaomi Watch S1 Active v bílém provedení disponují 1,43" AMOLED displejem, voděodolností 5 ATM, kovovým rámem a 12denní výdrží baterie.

Zeptejte se
3 365 Kč
2 780,99 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Záruka 24 měsíců
Značka:
Xiaomi
Výrobní číslo:
35784
EAN:
6934177755224
Náš kód:
1434835

 Sportový design s kovovým rámem

Hodinky Xiaomi Watch S1 Active jsou ideálním společníkem pro vaše zdraví a kondici. Hodinky jsou k dispozici ve třech barvách. Jsou vybaveny dobře čitelným 1,43" displejem AMOLED s obrazovkou z tvrzeného skla, která ji chrání před poškrábáním a nárazy. S hodinkami můžete bez obav plavat v bazénu díky certifikaci 5 ATM, která odpovídá tlaku vody v hloubce až 50 metrů.

 

 

Určeny pro sportovní nadšence

Chytré hodinky obsahují 117 různých režimů, včetně 19 profesionálních tréninkových režimů, například pro basketbal, plavání nebo tenis a téměř 100 dalších režimů pro jízdu na kole, běh nebo turistiku. Samozřejmostí je celodenní monitorování hladiny kyslíku v krvimonitorování stresu, pokročilé monitorování spánku nebo monitorování srdečního tepu v reálném čase.

Více než 200 ciferníků, pokročilé funkce

Vyberte si ciferník, který nejlépe vyhovuje vašemu vkusu nebo aktivitám. Xiaomi Watch S1 nabízí více než 200 ciferníků s různými motivy. Tlačítko SPORT můžete nastavit jako zkratku oblíbeného nebo nejčastěji používaného sportovního režimu pro rychlý přístup. Dvoupásmový čip GPS, který vám poskytne přesné statistiky, podporuje všech 5 hlavních satelitních systémů určování polohy. Funkce Mastercard® NFC umožňuje s hodinkami snadno platit (po spárování s podporovanou bankovní aplikací).

Dlouhá životnost baterie

O to, abyste mohli hodinky využívat bez omezení, se postará 470mAh baterie s výdrží na jedno nabití až 12 dní, která se v úsporném režimu prodlouží až na 24 dní. Rozhodnete-li se smart hodinky Xiaomi Watch S1 využívat v režimu GPS, jejich výdrž bude dosahovat až 30 hodin. Magnetický nabíjecí kabel umožní plné nabití baterie za 2,5 hodiny.

Displej
Úhlopříčka 1,43" "
Technologie displeje AMOLED
Rozlišení displeje 466 x 466 px
Operační systém
Operační systém Ostatní
Český jazyk Ano
Baterie
Kapacita baterie 470 mAh
Výdrž baterie 12 dnů dnů
Design
Barva Černá
Určení Unisex
Materiál řemínku TPU/silikon
Rozměry 47 mm (V), 47 mm (Š), 11 mm (H)
Hmotnost 36 g
Funkce
NFC Ano
Voděodolnost 5ATM
Funkce Fitness, Notifikace, Volání, Budík, Měření spánku
Ostatní
Distribuce CZ
Model hodinek Xiaomi Watch S1 Active GL