0
Váš nákupní košík je prázdný.

+420 383 369 131

Po–Čt 8–16:30, Pá 8–16 hod.

Všechny kategorie

Objektiv Nikon FX Zoom-Nikkor Z 24-200mm f/4-6,3 VR

Doprava zdarma

 
Objektiv Nikon FX Zoom-Nikkor Z 24-200mm f/4-6,3 VR
Rychle zaostřující teleobjektiv se zoomem, 24-200mm, f/4-6,3, nejkratší ohnisko 0,5 m, bajonet Nikon Z, redukce vibrací, hmotnost jen 570 g.
 
Výrobce
Nikon
Kód
5456663
Part No.
JMA710DA
DPH
21%
Vaše cena s DPH
24 249 Kč s DPH a s RP
Vaše cena bez DPH
20 040 Kč bez DPH
  
S účtem Penta Family ušetříte 485 Kč
Vytvořit účet
Koncová cena bez DPH
21 064 Kč
Recyklační poplatek
2,00 Kč , DPH:  21%  (Příslušenství ke kamerám a fotoaparátům kvadrátor)
Vaše cena  s RP*
20 040 Kč
Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 Měsíce
Objednat
other
Skladové číslo 5456663 Part No. JMA710DA EAN 4960759902887
Popis produktu

Popis produktu

Vyrážíte na cesty? Díky širokému rozsahu ohniskových vzdáleností 24–200 mm a přirozené reprodukci neostrých míst obrazu (bokeh) vám skvěle poslouží rychle zaostřující teleobjektiv se zoomem Nikon FX Zoom-Nikkor Z 24-200mm f/4-6,3 VR pro fotoaparáty mirrorless. Je lehký, lze ho snadno uložit i do menších brašen, umožňuje pořizovat snímky i videa s bohatými detaily a je utěsněn proti prachu a vlhkosti.

Tento objektiv se zoomem od širokoúhlého objektivu po teleobjektiv pro fotoaparáty s obrazovým polem ve formátu kinofilmu pořizuje snímky i videa s nádhernými detaily, živými barvami a jemně reprodukovanými neostrými místy. Zaostřování je rychlé a bezhlučné a funkce redukce vibrací v objektivu pomáhá udržet všechny snímky stabilní. Objektiv je ideální pro fotografování přeplněné medíny za soumraku i pro filmování východu slunce nad širokými pláněmi.

Vysoký kontrast

Díky asférickým optickým členům ze skla ED je zkreslení v celém rozsahu zoomu minimální. Při fotografování širokoúhlým objektivem i teleobjektivem získáte ostré snímky s živými barvami a vysokým kontrastem.

Brilantní a jasný obraz

Antireflexní vrstvy Nikon ARNEO si dokážou poradit se závojem a reflexy. Zhotovené snímky budou mít vyšší brilanci i při fotografování přímo do zdrojů světla širokoúhlými ohniskovými vzdálenostmi. Věrné reprodukce dosáhnete i u bodových zdrojů světla, jako jsou pouliční lampy v noci.

Stabilita za nízké hladiny osvětlení

Redukce vibrací v objektivu umožňuje fotografovat s časy závěrky až o 4,5 EV delšími, než by bylo jinak možné. Snímky teleobjektivem při ubývajícím denním světle budou brilantnější a širokoúhlé filmové scény budou prosté nežádoucích účinků chvění fotoaparátu.

Ostré snímky zblízka

Květina prorůstající betonem. Vzory v krajině i portréty. Nejkratší zaostřitelná vzdálenost pouhých 0,5 m (při ohnisku 24 mm) znamená, že máte plnou kontrolu nad celým obrazovým polem i při fotografování na velmi krátkou vzdálenost.

Videa z cest lepší než kdy dříve

Díky vyspělé optice NIKKOR, která vám pomůže naplno využít vynikající kvalitu obrazu fotoaparátů Nikon Z, můžete pořizovat nádherná videa s obrazovým polem ve formátu kinofilmu. Automatické zaostřování je bezhlučné. Plynulá a stabilní regulace clony je zárukou přirozených změn expozice. Jsou minimalizovány změny ohniskové vzdálenosti při zaostřování a změny zaostření při zoomování.

Kompaktní, vyvážené, odolné provedení

Tento objektiv pro fotoaparáty mirrorless s obrazovým polem ve formátu kinofilmu velmi usnadňuje cestování s teleobjektivem se zoomem. Velký bajonet Nikon Z umožňuje využít jedinečnou konstrukci s umístěním větších optických členů v zadní části, díky níž je objektiv dokonale vyvážený a manipulace s ním velmi snadná.

Nasazení v libovolném prostředí

Objektiv je utěsněn proti prachu a vlhkosti. Fluorová vrstva účinně odpuzuje prach a nečistoty, aniž by snižovala kvalitu obrazu.

Všestranné využití

Tento objektiv má pouhých 570 g a můžete na něm používat 67mm filtry. Aretace nastavení zoomu zachovává plné zasunutí objektivu při uložení do brašny.

Hlavní přednosti

  • Ohnisková vzdálenost 24–200 mm
  • Světelnost F/4–6,3
  • Antireflexní vrstvy ARNEO 
  • Fluorové vrstvy
  • Skvělá videa

Parametry

Parametry

Fyzické vlastnosti

Hmotnost (g)
570
Typ objektivu
Zoom objektiv
Délka objektivu (mm)
114
Průměr objektivu (mm)
76,5

Bajonet
Nikon Z
Optická stabilizace
Ano
Průměr filtru (mm)
67
Konstrukce - počet skupin
15
Konstrukce - počet členů
19
Min. zaostřitelná vzdálenost (cm)
50
Nejvyšší clonové číslo
F36
Ostření
Automatické (AF)
Světelnost - nejkratší ohnisko
4,0
Světelnost - nejdelší ohnisko
6,3
Max. ohnisková vzdálenost (mm)
200
Min. ohnisková vzdálenost (mm)
24
Kategorie objektivu
Ultrazoom
Možnost upevnění na stativ
Ne
Objektiv pro formát
Full frame
Rozměry objektivu (D x V) mm
114 x 76,5
Světelnost objektivu - nejdelší ohnisko
5.0 - 8.0

Příslušenství