0
Váš nákupní košík je prázdný.

+420 383 369 131

Po–Čt 8–16:30, Pá 8–16 hod.

Všechny kategorie

Tablet Samsung GalaxyTab S7 FE SM-T736 12.4", 4GB, 64GB, LTE/5G, Black

 
Tablet Samsung Galaxy, 12,4" TFT 2560 x 1600, 64 GB ROM, 4 GB RAM, microSD až 1 TB, 8jádrový procesor, Bluetooth 5.0, WiFi AC, 5G datové rozhraní, USB 3.2 Gen 1. Černý.
 
Výrobce
Samsung
Kód
40380001
Part No.
SM-T736BZKAEUE
DPH
21%
Vaše cena s DPH
17 707 Kč s DPH a s RP
Vaše cena bez DPH
14 634 Kč bez DPH
  
S účtem Penta Family ušetříte 83 Kč
Vytvořit účet
Recyklační poplatek
12,50 Kč , DPH:  21%  (Tablety, čtečky a zobrazovací panely nad 10”)
Autorský fond
12,00 Kč, DPH:  21%  (Tablet,čtečka knih)
Vaše cena  s RP* + AF*
14 634 Kč
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 Měsíce
Objednat
other
Skladové číslo 40380001 Part No. SM-T736BZKAEUE EAN 8806092262034
Popis produktu

Popis produktu

Vychutnejte si eleganci tabletu Galaxy Tab S7 FE 5G v černé barevné variantě Mystic Black každý den. Minimalistický, jednolitý design s nenápadným fotomodulem na zadní straně mu dodává nádech luxusu a tenký profil poskytuje pohodlný úchop.

Užijte si pohlcující obraz a zvuk

Nechte se vtáhnout do živoucích barev 12,4" displeje Galaxy Tab S7 FE 5G. Zářivá obrazovka přesně vykreslí každý detail a filmový zážitek vám vylepší neuvěřitelný zvuk od AKG. Duální reproduktory a Dolby Atmos vytvářejí pohlcující prostorový zvuk, jenž vás přenese přímo do středu dění na obrazovce.

Tablet Samsung GalaxyTab S7 FE SM-T736 12.4"  Black

Pozdvihněte svůj gaming – nebo svou produktivitu

Galaxy Tab S7 FE 5G je vybaven vysoce výkonným Snapdragon 750G chipsetem a udržuje vaše streamování i hraní plynulé a rychlé. Můžete též snadno přepínat mezi úkony a spustit až tři aplikace současně. A vaše důležité soubory budete mít vždy po ruce díky 64 GB vniřnímu úložišti a slotu pro paměťovou kartu microSD s kapacitou až 1TB.

Připojte se, stahujte a bavte se s 5G

Připojení k síti 5G mění pravidla hry – a vaši práci. Neuvěřitelná rychlost vám umožní bleskové stahování a nízká latence zachovává vaše připojení silné a s minimálním zpožděním. Buďte o krok napřed v datové síti nové generace a objevte nové způsoby sdílení a prožívání obsahu online.

Baterie pro vaše vytížené dny

Uběhnou dlouhé hodiny a hodiny, než pocítíte potřebu 10 090mAh baterii nabít. Při sledování videí vydrží až 13 hodin, což vám poskytne spoustu času na streamovací maraton. A díky 45W super rychlému nabíjení se vmžiku vrátíte k plné energii – asi za 90 minut. 45W adaptér je potřeba dokoupit zvlášť.

Tablet Samsung GalaxyTab S7 FE SM-T736 12.4"  Black

Buďte na videu dobře vidět i slyšet

Pro videohovor otočte váš tablet do režimu na šířku a přední objektiv vás udrží na středu obrazovky. Váš hlas se při mluvení navíc přenáší křišťálově jasně pomocí 3 mikrofonů zabudovaných kolem displeje.

Tablet Samsung GalaxyTab S7 FE SM-T736 12.4"  Black

Píše jako pravé pero, ale nabízí mnohem více

S nízkou latencí a měkkou špičkou nabízí přiložené pero S Pen přirozený zážitek z psaní. Kromě toho v reálném čase mění rukopis na text a umožňuje vám dělat úpravy v textu jednoduchými gesty. Po dokončení používání magneticky zaklapne na boční stranu pro snadné přenášení – S Pen není třeba nabíjet.

Promění rukopis v přehledný text

Váš rukopis se okamžitě promění v text pro snadnější organizaci. Pomocí pera S Pen můžete psát do vyhledávacího pole nebo do záhlaví Samsung Notes, poté si zapisovat poznámky a ty převádět na text jediným klepnutím.

Tablet Samsung GalaxyTab S7 FE SM-T736 12.4"  Black

Pojmenujte a otagujte

Když si děláte poznámky, aplikace vám automaticky doporučí název pomocí analýzy obsahu a navrhne hashtagy, aby vaše záznamy byly dobře uspořádané.

Vyjádřete svého vnitřního umělce

Aplikace PENUP je sociální síť spojující jednotlivce, kteří rádi kreslí a komunikují s ostatními tvůrčími kreativci.

Připraven na vaše mistrovské dílo s Clip Studio Paint

Přiveďte svou vizi k životu s perem S Pen a aplikací Clip Studio Paint. Ilustrujte a vytvářejte komiksy pomocí technik storyboard, inking a dalších nástrojů. Aplikaci máte zdarma k dispozici po dobu 6 měsíců. Je na čase tvořit jako profi umělec.

Navrhujte jako profesionál

Začněte s tvorbou designu s tisíci přizpůsobitelnými šablonami zdarma. Navrhujte vše na jediném místě, od marketingových materiálů a prezentací až po příspěvky na sociální média. Chcete svůj design dále vylepšit? Vyzkoušejte Canva Pro a získejte skvělý obsah a nástroje, které vám ušetří čas.

Nechte své myšlenky volně plynout s Noteshelf

Noteshelf vám nabízí více možností, jak si dělat poznámky. Ať už dáváte přednost peru S Pen nebo psaní na klávesnici, poskytne vám zcela plynulé a přirozené zapisování poznámek při tvorbě i při učení. S Noteshelf Club máte přístup ke stovkám obalů zápisníků a papírových šablon zdarma, bez členství.

Probuďte svoji produktivitu se Samsung DeX

Samsung Dex vám poskytuje přístup k vašim aplikacím a souborům a umožňuje vám je snadno otevřít díky intuitivnímu panelu úloh. Rozložení pořadí aplikací se synchronizuje s obrazovkou aplikace, takže danou aplikaci rychle najdete. Pro ještě větší pohodlí jej používejte s klávesnicí Samsung.

Vytěžte ze svého multitaskingu maximum

Znásobte svou obrazovku díky vylepšenému multitasking zážitku na Galaxy Tab S7 FE 5G. S App Pair můžete mít spuštěné až tři aplikace současně – stačí je jen nastavit na panelu Edge. Tyto aplikace lze přizpůsobit vašim konkrétním potřebám, a to dokonce i v případě více instancí stejné aplikace.

Přecházejte z jednoho zařízení na druhé, aniž byste o cokoli přišli

Synchronizujte Galaxy Tab S7 FE 5G pro opravdu plynulý zážitek. Přesouvejte weby mezi zařízeními Galaxy nebo zkopírujte text na svém tabletu a vložte jej do telefonu. Když vám uprostřed filmu někdo zavolá, Galaxy Buds se automaticky připojí k vašemu telefonu a po skončení se přepnou zpět na tablet.


Parametry

Parametry

Procesor a chipová sada

Model CPU
Snapdragon 750G (8x jádra, 2,2 a 1,8GHz)

Displej a zobrazení

Úhlopříčka [palce]
12.5"
Rozlišení (pix)
2560 x 1600
Typ displeje
IPS

Komunikace

WiFi
ac/a/b/g/n
Bluetooth
Ano
Bluetooth verze
5.0
Podpora 4G/LTE
Ano
Podpora 5G
Ano

Operační systém a software

Operační systém
Android

Fyzické vlastnosti

Barevné provedení
černá
Hmotnost (g)
608

SD slot
micro SDHC
Interní Paměť
64 GB
Max. kapacita paměťové karty
1 TB
Operační paměť (GB)
4