Xiaomi Watch S1 stříbrná

Sportovní hodinky, které využijete při práci, sportu i zábavě. Díky koženému …

Zobrazit více

Sportovní hodinky, které využijete při práci, sportu i zábavě. Díky koženému pásku budete působit elegantně. S přesnou navigací se netratíte ani v lese.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Doprava zdarma Doprava zdarma
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 2 zákazníci
Napsat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Vzhled
100%
Ovládání
100%
Výdrž baterie
100%

Xiaomi Watch S1 Silver jsou smartwatch pro každého, kdo si chce užít aktivnější, zábavnější a zdravější život. Ciferník navíc chrání safírové sklo. Obrazovka o rozměru uhlopříčky 1,43 " zobrazí různé informace. O jejich vzhled se primárně stará kulatý ciferník. Jestli vám někdo bude volat, tak jednoduše odpovíte prostřednictvím hodinek. Všední hodinkové funkce, jako je datum, stopky, budík, den v týdnu a kalendář, doplňují funkce typu detekce zahájení aktivity, krokoměr, tepová frekvence a výpočet kalorií. Veškeré platby už můžete provádět bezkontaktně pomocí Mi Pay. Je třeba počítat s hmotností tohoto modelu 52 g.

Xiaomi Watch S1 Silver jsou chytré hodinky kompatibilní s operačním systémem iOS a Android, k čemuž jim dopomáhá WiFi, Bluetooth a NFC.

Benefity:

  • Kožený pásek
  • Safírové sklo a nerezový rám
  • Bezdrátové nabíjení
  • 1,43 AMOLED HD displej
  • 12denní výdrž baterie
  • Více než 200 ciferníků
  • Voděodolnost 5ATM
  • Dvoupásmová GPS
  • NFC

Chytré hodinky mají skvělou výdrž na baterii

Uvnitř hodinek Xiaomi Watch S1 je umístěna baterie s kapacitou 470 mAh využívající algoritmy AI pro optimalizaci spotřeby energie. Hodinky opět snadno dobijete prostřednictvím magnetického kabelu již za 2,5 hodiny.

  • Typický režim používání: asi 12 dní
  • Režim úspory baterie: asi 24 dní
  • Režim GPS: přibližně 30 hodin

Vyřizujte hovory ze spárovaného telefonu z vašeho zápěstí

Připojte hodinky Xiaomi Watch S1 k vašemu telefonu pomocí Bluetooth a můžete vyřizovat příchozí hovory z vašeho zápěstí. Hodinky jsou totiž vybaveny mikrofonem i reproduktorem. Ten lze využít i při krizové situaci, jelikož trojitým stisknutím bočního tlačítka v pravém dolním rohu vytočíte nouzový kontakt. Pro fungování této funkce je potřeba připojit hodinky Xiaomi Watch S1 k mobilnímu telefonu pomocí Bluetooth a v aplikaci nastavit nouzový kontakt.

Propracovaný biosenzor PPG

Hodinky Xiaomi Watch S1 provádějí 24hodinové monitorování srdeční frekvence a umí monitorovat hladinu kyslíku v krvi SpO₂. PPG biosenzor s vylepšeným hardwarem i algoritmům zajistí přesnější měření tepové frekvence při aktivitách s nízkou i velmi vysokou intenzitou. Hodinky Xiaomi automaticky ukládají křivku klidové tepové frekvence za posledních 30 dní a sleduje tak možné zlepšení dosažená cvičení. Interval měření okysličení krve si můžete upravit — ponechat celodenní, nebo nastavit vámi preferovaný interval.

Chytré hodinky jsou významným spojencem pro sledování a zlepšování zdraví. Nabízejí rozmanité funkce jako je sledování tepové frekvence, spánku, kroků a dokonce i hladiny kyslíku v krvi, což pomáhá k lepšímu porozumění svému tělesnému zdraví a kondici. Navíc motivují k aktivnějšímu životnímu stylu a mohou upozornit na potenciální zdravotní problémy.

Zkuste také další produkty značky Xiaomi, které uvidíte v kategoriích Elektro a Chytré hodinky. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Elegantní hodinky.