Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Yenkee YKB 3500 KATANA

Herní mechanická RNBW klávesnice, transparentní spínače Content Blue, vyvýšená tlačítka, duhové podsvícení (5+7 profilů), reakční doba 2 ms, Anti Ghosting – N-Key Rollover, tvorba maker, numerický blokCelý popis

Mechanické spínače CONTENT Blue

Herní mechanická klávesnice KATANA je určena vášnivým a vytrvalým hráčům. Z toho důvodu je klávesnice osazena vysoce kvalitními spínači CONTENT Blue, které zaručují extrémní odolnost, výdrž a velmi nízkou odezvu.

14 Efektů podsvícení

Barevné duhové podsvícení klávesnice je bohatě přizpůsobitelné. Model má v paměti uložených pět různých profilů podsvícení. V paměti je ale dalších 7 volných míst, která slouží pro vlastní barevnou mapu. Mimo to je možné vybrat si mezi až 14 barevnými efekty podsvícení.

Povrch z broušeného kovu

Díky použitým materiálům, které čítají odolný ABS plast a broušený kov, je klávesnice příjemně lehká, dokázala si však zachovat vysokou odolnost a pevnost.

WIN-LOCK klávesa

Zamknutí klávesy Windows“ vám umožňuje deaktivovat funkci klávesy Windows a zabránit náhodnému vyvolání úvodní obrazovky systému Windows během hraní her.

Výkonný software

Software určený ke klávesnici nabízí všechny funkce jak pro hraní, tak i pro pracovní účely. Díky němu je otázka pár sekund tlačítku zaměnit funkci, přiřadit mu funkce pro snazší ovládání operačního systému i celého počítače či pod tlačítko přidat vytvořená makra.

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní a technické specifikace se mohou v průběhu času změnit bez předchozího upozornění.