Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Lenovo Yoga Smart Tab 13

Tablet, procesor Qualcomm Snapdragon 870 až 2,3GHz, displej 13" 2160×1350 LTPS, RAM 8GB, úložiště 128GB, přední kamera 8MPx, WiFi AX, BT 5.2, OS Android 12Celý popis

LENOVO Yoga Smart Tab 13

Tablet Lenovo Yoga Smart Tab 13

  • 13" displej s 2K rozlišením a technologií Dolby Vision
  • integrovaný kovový stojánek pro pohodlné polohování
  • čtyři reproduktory s dokonalým zvukem Dolby Atmos
  • herní grafika Qualcomm Adreno 650
  • baterie s výdrží 12,6 hodiny
LENOVO Yoga Smart Tab 13

Objevte nové rozměry obrazu

Připravt se na nové možnosti s tabletem Lenovo Yoga Tab 13 s osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 870 s frekvencí až 3,2 GHz a nejnovějším operačním systémem Android 11. Se znamenitým 13" displejem s rozlišením 2 160 × 1 350 získáte skvělý kontrast barev a ohromující a detailní obraz. Užijte si hraní her, sledování filmů nebo volání s rodinou v 2K rozlišení a standardem Dolby Vision pro pořádnou podívanou se sytými barvami a zářivým jasem. Díky použité technologii navíc bez strachu z působení modrého světla.

LENOVO Yoga Smart Tab 13

Multifunkční používání

Tablet Lenovo Yoga Tab 13 disponuje vestavěným kovovým stojánkem, díky kterému vždy nastavíte optimální polohu tabletu. Kromě různých úhlů náklonu lze stojánek z nerezové oceli využít i k zavěšení tabletu na zeď. Grafická karta Adreno 650 a paměť o velikosti 8 GB utáhnou i ty nejnáročnější aplikace a hry a postarají se o bezchybný chod bez dlouhého načítání. Se 128GB úložištěm navíc získáte obrovský prostor pro vaše data, fotografie a další média.

LENOVO Yoga Smart Tab 13

Netflix a hry ve vysokém rozlišení

Zapněte si svůj oblíbený seriál na Netflixu na tabletu Lenovo Yoga Tab 13 v rozlišení HD a užívejte si ostrý obraz. Čtyři reproduktory JBL s podporou technologie Dolby Atmos se postarají o dokonalý zvuk a prostorový zážitek z poslechu. Díky čelnímu 8Mpx fotoaparátu a trojici mikrofonů si bezchybný obraz a zvuk užije během video hovorů i vaše rodina a přátelé.

LENOVO Yoga Smart Tab 13

Zábava na dlouhé hodiny

Uvnitř tabletu Lenovo Yoga Tab 13 najdete baterii s kapacitou 10 000 mAh, se kterou zůstane tablet v chodu neuvěřitelných 12,6 hodin. S podporou rychlého nabíjení vám na dobití potřebné energie bude navíc stačit minimum času. Alespoň 80 % baterky dosáhnete už po 1,5 hodině nabíjení. Rozšířit si pracovní plochu můžete díky portu micro HDMI, se kterým tablet proměníte v druhou obrazovku pro váš stolní notebook.

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní a technické specifikace se mohou v průběhu času změnit bez předchozího upozornění.