Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Lenovo Tab M10 Plus WiFi

Tablet, procesor MediaTek Helio P22T až 2,3GHz, displej 10,3" 1920×1200 IPS, RAM 4GB, úložiště 64GB, MicroSD až do 256GB FAT32 (až 1TB exFAT), WiFi, BT, Android 9Celý popis

media_4160080

Zábava pro celou rodinu s tabletem LENOVO M10+ ZA5T0081CZ

LENOVO Tab M10+ je působivý multimediální tablet druhé generace řady Tab. Přichází s poutavým kovovým designem, prvotřídním vzhledem a moderní jednoduchostí. Disponuje 10,3" displejem s rozlišením Full HD a dvěma reproduktory pro pohlcující zábavu celé rodiny. LENOVO Tab M10 Plus nabízí spoustu užitečných funkcí, jako je upravený obsah pro děti, rodičovská kontrola nebo asistent Google. Je to tablet, který budete chtít sdílet s celou domácností.

media_4160085

Hlavní vlastnosti tabletu LENOVO Tab M10+ ZA5T0081CZ

  • displej 10,3“ s Full HD rozlišením a ochranou zraku
  • vnitřní paměť 64 GB s možností rozšíření
  • přední kamera 5 Mpx a zadní kamera 8 Mpx
  • skvělý zvuk díky 2 reproduktorům s technologií Dolby Atmos
  • možnost bezdrátového připojení díky WiFi a Bluetooth
  • upravený obsah a funkce rodičovské kontroly
media_4160082

Tablet LENOVO Tab M10+ s dotykovým Full HD displejem

Tablet LENOVO Tab M10+ má luxusní celokovové tělo s umně zabudovaným vícedotykovým Full HD displejem s úhlopříčkou 10,3 palce, který zaručí perfektní zobrazení s jasnými detaily a věrné podání barev. Poměr obrazovky k tělu je skvělých 87 %, takže vás nebudou rušit tlusté rámečky a svůj oblíbený obsah budete mít rozprostřen na větší ploše, než jste dosud byli zvyklí. Tablet LENOVO Tab M10+ je samozřejmě vybavený filtrem škodlivého modrého záření, který předchází únavě vašich očí, jehož účinnost potvrdila certifikátem renomovaná firma TÜV Rheinland. Díky tomu si tak můžete užívat zábavná videa, prohlížet webové stránky nebo se dívat na filmy tak dlouho, jak budete chtít.

media_4160083

Tablet LENOVO Tab M10+ s dostatkem výkonu a paměti

Tablet LENOVO ZA5T0081CZ Tab M10+ je osazen osmijádrovým procesorem MediaTek Helio P22T speciálně upraveným pro mobilní zařízení, který podporuje 4GB RAM. Spolu s operačním systémem Android 9 Pie tak máte jistotu, že ve svých rukou držíte rychlé, variabilní a individuálně nastavitelné zařízení. Pro vaše obrázky, videa, dokumenty či MP3 soubory máte k dispozici úložiště s kapacitou 64 GB, které lze rozšířit díky čtečce karet microSD až na 256 GB v systému FAT32 anebo až 1 TB v exFAT.

media_4160084

Tablet LENOVO Tab M10+ se 2 kamerami a skvělým zvukem

Tablet LENOVO Tab M10+ nabízí téměř nekonečné možnosti audiovizuální a interaktivní zábavy i efektivní nástroje pro práci, ať jste kdekoliv. Díky integrované přední kameře s fixním zaostřením a rozlišením 5 Mpx, dvěma mikrofonům a reproduktorům s technologií Dolby Audio, které zprostředkují skvělý zvuk, můžete pořádat videokonference s kolegy z práce nebo si povídat s přáteli i celou rodinou. S tabletem LENOVO Tab M10+ a jeho 8Mpx zadním fotoaparátem s automatickým ostřením vytvoříte skvělé momenty nebo videa, se kterými se můžete pochlubit i na sociálních sítích.

lenovo-tablet-tab-m10-hd-2nd-gen-feature-2

Tablet LENOVO Tab M10+ myslí na bezpečnost vašich dětí

Tablet LENOVO Tab M10+ ocení také vaše děti, které si s ním určitě rády budou dlouho hrát. Ovšem ne každý obsah na internetu je pro ně vhodný, proto je zařízení vybaveno bezpečnostní funkcí rodičovské kontroly, a vy tak budete mít vždy přehled, co se jim zobrazí a co nikoli. LENOVO Tab M10+ umožní například hrát pouze určité typy her či sledovat videa nebo filmy bez násilí, takže se k nevhodnému obsahu nedostanou, a vy jim tak můžete přístroj svěřit naprosto bez obav. Tablet navíc disponuje pokročilou technologií rozpoznávání tváře, takže se do něj nikdo nepovolaný jen tak nedostane.

lenovo-tablet-tab-m10-hd-2nd-gen-hero

Tablet LENOVO Tab M10+ plný energie s rychlým připojením

Baterie tabletu LENOVO Tab M10+ má kapacitu 5 000 mAh a na jedno nabití vydrží až 9 hodin při surfování na internetu nebo 8,5 hodiny při sledování videa. Pokud se baterie vyčerpá, můžete ji doplnit prostřednictvím USB-C konektoru. Součástí bohaté výbavy tabletu LENOVO Tab M10+ jsou samozrejmě bezdrátové technologie WiFi a Bluetooth 5, díky kterým se kdekoli připojíte k internetu nebo externím zařízením.

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní a technické specifikace se mohou v průběhu času změnit bez předchozího upozornění.