Katalog Prodejny
Porovnání
Přihlásit
Košík

Sony WF C500W White

Bezdrátová sluchátka, ergonomická, kompatibilní s hlasovým ovládáním, snadná obsluha tlačítek, technologie DSEE, Fast Pair, handsfree, frekvence 20-20000Hz, ovládání hlasitosti, Bluetooth, IPX4Celý popis

Marketingový obrázek

Bezdrátová sluchátka SONY WF C500W

  • kompaktní design
  • prvotřídní zvuk DSEE
  • Bluetooth 5.0
  • všesměrový mikrofon
  • funkce Fast Pair a Swift Pair
  • certifikace IPX4
  • výdrž až 10 hodin
Marketingový obrázek

Dokonalý zvuk v kompaktním designu

Ať už si budete chtít během dne poslechnout vaše oblíbené hudební skladby, podcast, sledovat film nebo se vrhnout do sportování, bezdrátová sluchátka SONY WF C500W vám pokaždé předvedou špičkově, do každého detailu vyladěný zvuk v kompaktním designu. Sluchátka jsou maximálně ergonomická a navržena tak, aby vždy perfektně padla do uší. Unikátní pokročilá technologie DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) pro zvýšení rozlišování zvuků, obnovuje ztracené vysokofrekvenční prvky u komprimovaných hudebních souborů, které skladbám přidávají na detailech a bohatosti. Veškerý takto přehrávaný zvuk je zdokonalený a poskytuje posluchači dojem, jako by byl přítomný přímo na koncertě nebo v kině. Díky certifikaci IPX4 je s klidem můžete vzít s sebou i na sportování a dopřát si svou oblíbenou muziku nebo podpořit dynamiku cvičení.

Marketingový obrázek

Snadná obsluha a párování

Bezdrátová sluchátka SONY WF C500W se velmi snadno ovládají pomocí tlačítek, díky kterým si můžete spustit nebo zastavit přehrávání, procházet skladby, měnit hlasitost, ale také se přes ně dostanete k hlasovému ovládání vašeho smartphonu nebo k telefonování v režimu handsfree prostřednictvím všesměrového mikrofonu. FunkceFast Pair a Swift Pair navíc zajišťují snadné a rychlé spárování sluchátek se zařízeními s operačním systémem Android nebo počítači s Windows 10 skrze Bluetooth.

Marketingový obrázek

Skvělá výdrž a rychlé nabíjení

Se sluchátky SONY WF C500W si můžete užívat až 10 hodin poslechu a dalších 10 hodin díky praktickému nabíjecímu pouzdru. Válcovitý obal je neobyčejně malý, a tak se vám snadno vejde kamkoliv. Funkcerychlonabíjení poskytne až další hodinu přehrávání navíc po pouhých deseti minutách nabíjení.

Technická specifikace     
          
Základní informace   Konektivita a porty 
WF C500W    Bluetooth 5.0  
Druh reproduktoru Bezdrátová sluchátka  Dosah signálu 10 m  
Výdrž baterie Až 10 hod   NFC Ne   
          
Funkce     Baterie   
Hlasový asistent Ano    Nabíjení akumulátoru V pouzdře
Přijímání hovorů Ano    Nabíjení pomocí USB-C 
Ovládání hlasitosti Ano       
Mikrofon Ano    Obecné informace 
Potlačení šumu Ne    Rozměry s krabičkou (VxŠxH) 30,9x80x34,9 mm
      Hmotnost 45,8 g  
Vlastnosti sluchátek   Barva Bílá   
Frekvenční rozsah od 20 Hz       
Frekvenční rozsah do 20000 Hz       
Velikost měniče 6 mm       

Použité obrázky jsou pouze ilustrativní a technické specifikace se mohou v průběhu času změnit bez předchozího upozornění.