LAMAX Street2, bezdrátový reproduktor

Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
Kód produktu: 404054
Lamax

LAMAX Street2, bezdrátový reproduktor [LXWSMSTR2CNBA]

LAmax Street2-Více decibelů pro tvé cesty

Kdykoliv se vydáváš na cesty, sáhni po našem LAmax Street2! Ve své kategorii nemá přemožitele-i přes kompaktním rozměrům je připraven odevzdat výkon až 15 W. S dlouhou výdrží na baterku a odolností proti stříkající vodě nuda nehrozí ani v divočině, ani v městské džungli. Připoj se přes nejnovější Bluetooth 5.0, přenášení ti usnadní pevné oko a karabina. Kde si jeho sound užiješ ty?

Proč koupit LAmax Beat Street2

  • navzdory malým rozměrům ozvučí Street2 menší grilovačku, posezení s přáteli nebo výlet za dobrodružstvím
  • díky dvojici kvalitních měničů s výkonem 15 Whraje ostošest-poradí si s každým playlistem a rozvibruje tvůj den. Dva kvalitní měniče jsou zárukou super poslechu a nic hlasitějšího v této kategorii nenajdeš.
  • nová verze Bluetooth 5.0přenese v sekundě dvakrát více dat. Co to znamená? Že tvé songy budou hrát v maximální kvalitě. Zároveň je ještě úspornější, což ocení baterka v telefonu.
  • s funkcí TWS můžeš k LAmax Street2 připojit další reproduktorstejného typu a udělat si menší sestavu. Získáš tak dvojnásobný výkon neprodleně a se super zvukem.
  • ať si si svůj playlist přinesl na čemkoliv, LAmax Street2 si s tím poradí. Kromě Bluetooth 5.0 můžeš připojit klasickou flashku, Micro SD kartu nebo například 3,5 mm jack.
  • došli ti songy? Nevadí-nalaď si FM rádio s digitálním tunerema poslouchej dál.
  • do kompaktního těla jsme dali maximum energie-baterka s kapacitou 1 800 mAhpřehraje na jeden zátah i větší hudební knihovnu. Na 50 % hlasitosti vydrží celých 22 hodin, při 80 % pak 9 hodin. Svou kapacitu doplní ani ne za 3 hodiny
  • Street2 se chlubí certifikací IP55,což znamená, že vydrží stříkající vodu i prašné prostředí. Na potápění to není, ale jinak se při jeho používání nemusíš omezovat.
  • tento reprák chceš mít stále u sebe. Proto má přímo na těle praktické očko,za které se snadno nosí. V balení najdeš i užitečnou karabinu-ve vteřině ho tak můžeš přicvaknout.

technická specifikace

parametry reproduktoru 2 × 7,5 W,? 50 mm, 150 Hz-20 kHz
Baterie Li-Ion 1800 mAh
doba přehrávání Hlasitost 50 %-22 h, hlasitost 80 %-9 h
doba nabíjení 3 hodiny
funkce Bluetooth, AUX, Micro SD karta, USB, TWS, Handsfree
bezdrátová technologie Bluetooth 5.0
voděodolnost IP55
Rozměry 195 × 70 × 50 mm
hmotnost 380 g

Obsah prodejního balení:

reproduktor
Nabíjecí USB kabel
3,5 mm audio kabel
karabina
Manuál


Recenze na LAMAX Street2, bezdrátový reproduktor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.