Nintendo Switch (OLED Model), neon + Nintendo Switch Sports

Cena s DPH
9 829 Kč
Cena bez DPH: 8 123 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 446709
Nintendo

Nintendo Switch (OLED Model), neon + Nintendo Switch Sports [HEG-S-KABAA]


Nintendo Switch (model OLED) přináší již 8. října všestrannost zážitku z Nintendo Switch s novou zářivou 7palcovou obrazovkou OLED, širokým nastavitelným stojanem a dalšími.


Nintendo Switch (model OLED) obsahuje zářivou 7palcovou OLED obrazovku s tenčím rámem. Živé barvy a vysoký kontrast na velké obrazovce poskytují bohatý ruční a stolní herní zážitek, díky kterému hry ožijí, ať už jezdíte nejvyšší rychlostí nebo bojujete proti nepřátelům.


Vychutnejte si stolní režim v preferovaném úhlu pohledu

Vyklopte stojan a podejte ovladač jinému hráči, abyste mohli sdílet obrazovku a užívat si konkurenční nebo kooperativní multiplayer, kdykoli a kdekoli.

Široký nastavitelný stojan Nintendo Switch (model OLED) lze nastavit do požadovaného úhlu pohledu pro pohodlné hraní ve stolním režimu.


Nový dok s kabelovým portem LAN

Dock dodávaný s Nintendo Switch (model OLED) má dva USB porty, HDMI port pro připojení k TV a nový kabelový LAN port, který umožňuje stabilnější online hraní při hraní v TV režimu.


64 GB interní úložiště

Nintendo Switch (model OLED) má 64 GB interní úložiště. Dostupné místo můžete rozšířit pomocí kompatibilní karty microSD (prodává se samostatně). Stáhněte si své oblíbené hry a hrajte je kdykoli a kdekoli.


Palubní reproduktory s vylepšeným zvukem

Vychutnejte si čistý zvuk při hraní v ručním nebo stolním režimu.


Sdílejte zábavu s Joy-Con

Nintendo Switch má na každé straně konzole ovladač, který funguje společně: Joy-Con. Držte je svisle, vodorovně nebo je sdílejte s přáteli, abyste si mohli kdykoli a kdekoli vychutnat konkurenční nebo kooperativní hraní.


Tři režimy přehrávání

Nintendo Switch se dokáže transformovat podle vaší situace, takže si můžete zahrát hry, které chcete bez ohledu na to, jak rušný život může být. Užívejte si hry kdykoli, kdekoli a s kýmkoli!

  • Režim TV: Vložte svůj systém do doku a užívejte si hraní her na televizoru v HD
  • Režim stolu: Otočením stojanu sdílejte obrazovku a poté sdílejte zábavu s hrou pro více hráčů.
  • Ruční režim: Zvedněte jej a hrajte s připojenými ovladači Joy-Con, abyste si mohli vychutnat 7palcovou OLED obrazovku.
  • 7palcová OLED obrazovka
  • Široký, nastavitelný stojan
  • Najděte svůj nejlepší úhel
  • Vestavěný kabelový port LAN
  • 64 GB interní úložiště
  • Vylepšený zvuk
  • Tři režimy v jednom

Recenze na Nintendo Switch (OLED Model), neon + Nintendo Switch Sports

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.