Přihlásit

Košík je prázdný.

Nabíječka autobaterií BOSCH C1 12V

018999901M

Nabíječka autobaterií BOSCH C1 12V

Cena vč. DPH: 1 099,00 Kč

Cena bez DPH: 908,26 Kč

Sazba DPH: 21 %

Dostupnost: 1 den

Katalog. č.: PB20180917

Záruka (v měsících): 24

ks
Nabíječka autobaterií BOSCH C1 12V

Nabíječka baterií Bosch C1 vám vytrhne trn z paty, protože právě nadcházející zimní měsíce jsou pro akumulátor vašeho auta opravdu náročné. Díky včasnému použití nabíječky tak předejdete problémům například při ranním odjezdu do práce. Nabíječka disponuje speciálním režimem pro nabíjení hluboce vybitých akumulátorů na úrovni 4,5 V. Po dokončení nabíjení pak automaticky dojde ke spuštění udržovacího režimu.

Klíčové vlastnosti nabíječky baterií Bosch C1:

  • Určena pro nabíjení osobních vozidel s napětím 12 V
  • Plně automatický režim
  • K připojení do sítě slouží 2 metry dlouhý kabel s EU vidlicí
  • Praktický mobilní háček pro zavěšení
  • Ochrana proti zkratu, přepólování a přehřátí
  • Krytí IP 65 (prachotěsný, vodotěsný)
  • Kompatibilní s bateriemi typu EFB, gelové, otevřené a VRLA

Určení:
12V akumulátory – kapacita 5 až 120 Ah

Označení: 018999901M

Vlastnosti produktu:

Tato nabíječka je navržena pro nabíjení otevřených a celé řady uzavřených akumulátorů typu olovo--kyselina, které se používají u osobních vozidel, motocyklů a jiných vozidel . např. akumulátorů WET(s tekutým elektrolytem), GEL (gelovitým elektrolytem) nebo EFB (Enhanced Flooded Battery). Kapacita akumulátoru přitom dosahuje od 12 V (5 Ah) do 12 V (120 Ah). Speciální koncepce přístroje umožňuje dobíjení akumulátorů až na téměř 100 % jejich kapacity. Nabíjecí přístroj disponuje poze jedním režimemnabíjení pro různé akumulátory v různých stavech. To umožňuje účinné a bezpečné nabíjení.Na rozdíl od obvyklých produktů disponuje nabíjecí přístroj speciální funkcí (pulsní nabíjení), kteréumožňuje opětné nabití téměř vybitých akumulátorů.

Udržovací nabíjení:
Aby se zachovalo plné nabití akumulátoru, může zůstat nabíjecí přístroj trvale připojen. Po nabití akumulátoru se nabíjecí přístroj automaticky přepne na režim udržovacího nabíjení. Nejvyšší ochranná opatření proti nesprávnému způsobu použití a zkratu umožňují bezpečnou práci. Díky integrovanému obvodu nabíjecí přístroj začíná nabíjet až několik sekund po výběru režimu nabíjení. Tímto způsobem se zabrání vytváření jisker, které se často vyskytují při připojování. Navíc je přístroj pro nabíjení akumulátorů řízen interní mikropočítačovou jednotkou (MCU = Micro-Computer-Unit).

Návod ke stažení zde: Návod k obsluze C1

Související zboží:

 

Doprava po Brně zdarma

Objednané pneumatiky a autobaterie vám dovezeme ZDARMA !

 

Zavolejte nám

Potřebujete poradit při výběru pneumatik, nebo jiného zboží?
Zavolejte nám: (+420) 733 211 101

 

Různé platební metody

Vyberte si platbu za zboží, která vám vyhovuje.

Team profesionálů

Kompletní servis v oboru pneumatik

Vážíme si každého našeho zákazníka, jen díky vám máme možnost rošiřovat naše služby a být v nich nejlepší. Prodejem pneumatik to u nás nekončí. Nabízíme obutí pneumatik přímo v našem servisu (výdejním místě), dále možnost uskladnění pneumatik na sezónu, ochranné poklice (kryty kol). Postaráme se nejen o vaše pneumatiky, ale i o vaše vozidlo.

Servis a výdejní místo

Vídeňská 89, Brno (Po-Pá 7:00 - 18:00 hod.)