DJI Mini 2 Fly More Combo

CP.MA.00000307.01

Nové zboží

DJI

Prodej skončil

Více informací

Více informací

DJI Mini 2

Dron DJI Mini 2 je nabitý užitečnými funkcemi, které zvyšují uživatelský komfort a zjednodušují ovládání. Je tedy vhodný i pro úplné začátečníky. Díky své kompaktní velikosti je skvělým společníkem na cesty, který se vejde do tašky či batohu standardní velikosti. Dron DJI Mini 2 si zaslouží vaši pozornost. Přečtěte si, co všechno dokáže a dovolte mu ukázat vám svět z naprosto nové perspektivy.

 

 

Malý a lehký

S váhou menší než 249 g není o nic těžší než průměrné jablko. Pohodlně jej uchopíte do jedné dlaně vaší ruky. DJI Mini 2 je zkrátka předurčen stát se ideálním, kompaktním a pohodlným společníkem na cesty, jehož jediným posláním je zachycovat vaše oblíbené vzpomínky.

Na první pohled jeví malinký, není to ale na úkor jeho ohromného výkonu. Díky solidní výdrži baterie, která udrží dron ve vzduchu celých 31 minut, vám DJI Mini 2 poskytuje více než dostatek času na zachycení perfektního záběru přesně podle vašich představ. Kromě toho dokáže odolat větru úrovně 5 a vzlétnout v maximální výšce 4 000 metrů.

 

Přenos videa i na velké vzdálenosti

Přenosem videa přes OcuSync 2.0 budete moct z dronu DJI Mini 2 přenášet video v HD kvalitě až na vzdálenost 10 km, takže lze létat podstatně dál.

 

Působivá kvalita obrazu na takového prcka

DJI Mini ě obsahuje 3osý motorizovaný gimbal se 4K/30 fps kamerou a fotoaparátem s rozlišením 12MP. Potěší i 4násobný digitální zoom, także pro svůj vysněný záběr můžete být v bezpečné vzdálenosti.

 

QuickShots pro snadné a zábavné pořizování záběrů

Pomocí několika klepnutí v aplikaci DJI Fly začne Mini 2 automaticky natáčet profi videa. Vyberte si Dronie, Helix, Rocket, Circle nebo Boomerang, v aplikaci jednoduše záběry upravte pomocí kreativních šablon, doplňte hudbu, filtry a můžete své filmečky posílat na sociální sítě.

DJI Fly obsahuje vedle nástrojů pro úpravu videí také inteligentní integrovanou optimalizaci fotografií. Aplikace po stažení fotografie automaticky zvýší kvalitu obrazu a výsledkem jsou živé barvy a detaily, které opravdu vyniknou.  

 

Zjednodušený let pro ohromující obsah

DJI Mini 2 pečlivě optimalizuje uživatelské rozhraní a inteligentní funkce. Díky inteligentnímu návratu domů, automatickému vzletu a přesnému vznášení je provoz efektivnější a bezpečnější než kdykoliv předtím.

 

Hlavní přednosti

  • Hmotnost pouhých 249 g
  • 31 minut doba letus
  • Přenos videa 720p až 10km
  • Odolnost proti větru úroveň 5
  • Ultra jasné 4K video
  • Chytré režimy a Quick Shots

 

Specifikace

  • Doba letu: až 31 min
  • Rozlišení kamery: 12 MPx
  • Rozlišení videa: 4K  30 fps, 720p až na vzdálenost 10 km


Obsah balení:


1× dron Mini 2
1× ovladač (remote controller)
3× baterie
3× náhradní vrtule (pár)
1× kabel typu C
2× kryt kamery (gimbalu)
1× RC kabel (Micro USB)
1× RC kabel (USB-C)
1× RC kabel (lightning konektor)
1× náhradní ovládací páčky (pár)
18× náhradní šroubky
1× šroubovák
1× držák telefonu
1× nabíjecí stanice (pro 3 baterie/externí zařízení)
1× 18W USB nabíjecí kabel
1× přepravní obal přes rameno