DJI Mini 3 Pro (DJI RC)

Miniaturní, mega-schopný DJI Mini 3 Pro je výkonný a stejně tak přenosný. Váží méně než 249 g a s vylepšenými bezpečnostními prvky nejen splňuje předpisy, ale je také nejbezpečnějším ve své řadě.

CP.MA.00000492.01

Nové zboží

DJI

Skladem: > 10 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
25 999 Kč 25 990 Kč
Cena bez DPH
21 479 Kč

-9 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro je se svými 249 gramy jeden z nejskladnějších a nejmenších dronů své kategorie. Přesto vám umožní pořídit záběry profesionální kvality díky 1/1,3palcovému snímači a špičkovým funkcím. Novinkou je i propracovanější gimbalkterý má nově širší rozsah otáčení a True Vertical Shooting pro ještě větší kreativitu záběrů.

Výdrž až 34 minut

I přes kompaktní tělo nabízí na nabití impozantní výdrž 34 minut. Dokoupit ale můžete i Inteligentní letovou baterii Plus, se kterou se letová doba protáhne až na 47 minut!

Lehký a přenosný

Mini 3 Pro váží méně než 249 gramů, díky čemuž ve většině regionů nepotřebuje registraci. Snadno se vejde do ruky a může vám být nápomocen kdekoli a kdykoli. Jednoduše perfektní na cesty, čemuž odpovídá také skládací design.

Profesionální záběry

DJI Mini 3 Pro umožní dechberoucí videa a fotografie pořídit i večer za sníženého osvětlení. Spoléhá totiž na 1/1,3palcový CMOS snímač s duálním nativním ISO a podporou HDR záběrů. Nejvyšší kvalitě leteckých záběrů napomáhají také zvětšené pixely 2,4μm a clona f/1,7, aby dron i za slabšího osvětlení pořídil ty nejkrásnější snímky z ptačí perspektivy.

Maximální bezpečnost letu

Mini 3 Pro disponuje technologií aktivního snímání překážek, včetně předních, zadních a spodních senzorů s dvojitým viděním. Vyspělý asistenční systém APAS 4.0 zase dokáže v reálném čase detekovat objekty v dráze letu a inteligentně se jim vyhnout.Kvalitní přenos a citlivé ovládání podpoří  dálkový ovladač DJI RC-N1 nebo nový DJI RC. Oba ovladače nabízejí maximální přenosovou rychlost videa 18 Mb/s při ultra nízké latenci 120 ms.

Inteligentní funkce

 Umožňuje například rychle přepínat mezi režimy na šířku a na výšku. Nabízí funkci True Vertical Shooting, stejně jako zaměření na vybraný objekt FocusTrack obsahující nástroje ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 a Point of Interest 3.0. Dechberoucí záběry vám ale umožní pořídit i funkcionalita MasterShots automaticky provádějící sekvenci profesionálních manévrů, z nichž vytvoří nádherné krátké filmové video. K dispozici je ale i 4× digitální zoom nebo panoramatické snímky – zkrátka vše, na co si jen vzpomenete.

Obsah balení:

  • 1xDron DJI Mini 3 Pro
  • 1xDJI RC
  • 1xInteligentní baterie
  • 1xKryt gimbalu
  • 1xNáhradní vrtule (pár)
  • 6xŠroubky
  • 1xŠroubovák
  • 1xNapájecí USB-C kabel

Doporučené příslušenství