Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek. Více o ochraně osobních údajů

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Kingston A400 SSD 2,5 240GB

SSD disk • kapacita 240 GB • formát 2,5" • zápis 320 MB/s • Rozhraní SATA III • rychlost čtení až 500 MB/s • rychlost zápisu 320 MB/s • vysoká odolnost
Dostupnost
Nedostupné
Cena
415 Kč 343 Kč bez DPH


Kingston A400 SSD 2,5 240GB 

 

Proč kupovat SSD disk? Pokud si kladete tuto otázku tak pro vás máme odpověď. SSD disky jsou oproti standardním HDD mnohem efektivnější díky několikanásobné rychlosti, odolnosti a tichému provozu. Společnost Kingston přináší model A400, do kterého vložila všechny zkušenosti z oblasti výroby paměťových zařízení. Pokud vás nebaví čekání na start notebooku zkuste nainstalovat tento SSD disk a uvidíte co je skutečná rychlost.

Na rychlosti  a efektivitě záleží. Neztrácejte svůj čas

 

Životabudič pro váš počítač

Tato malá "krabička" udělá s vašim stávajícím počítačem hotové zázraky. A400 pracuje s rychlostí přenosu až 10× vyšší jako u standardního HDD a proto zvládne i náročné úkoly za mnohem kratší čas. Disk je vybaven nejnovějším řadičem, který umožňuje dosahovat rychlosti čtení až 500 MB/s a zápisu 320 MB/s. Připravte se na rychlejší start, přenos souborů a lepší hraní her. Tak hurá na upgrade!

 

Ideální pro notebooky nebo stolní počítače

Disk A400 je vybaven pamětí Flash a je rovněž spolehlivější a odolnější. Neobsahuje žádné pohyblivé součásti, díky čemuž je pravděpodobnost poruchy nižší než u mechanického disku. Disk se rovněž zahřívá na nižší teploty, je tišší a jeho odolnost proti otřesům a vibracím jej činí ideálním řešením pro notebooky a další mobilní zařízení.

Hlavní parametry

Objednací číslo: KINGSTONA400240GB
Výrobce: Kingston
Kategorie: SSDs
Dostupnost: Nedostupné

Ostatní parametry

Typ úložiště: SSD
Stav zboží: Nové
Záruka: 24 měsíců
Lokalizace: Česká