Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek. Více o ochraně osobních údajů

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Samsung Galaxy Watch 4 44mm SM-R870 Black

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 4 nabízejí 1,4“ Super AMOLED displej, hliníkové tělo, 2jádrový procesor, 1,5 GB RAM, 16 GB úložiště, optický snímač srdečního tepu, měření EKG, měření krevního tlaku, okysličení krve SpO2, geomagnetický senzor, senzor bioelektrické impedance pro měření složení těla (BIA), voděodolnost do 5 ATM, IP68, MIL-STD-810G, NFC, dva navigační systémy GPS, GLONASS, mikrofon, reproduktor, WiFi, Bluetooth, výdrž až 51 hodin, kompatibilní s Android 6.0 a novější, systém Wea
Dostupnost
Vyprodáno
Cena
3 669 Kč 3 032 Kč bez DPH


Samsung Galaxy Watch 4 44mm SM-R870 Black

Zařízení podporuje pouze telefony s operačním systémem Android.

 

Chytré hodinky s designovým tělem a duší sportovce

Společnost Samsung umístila ještě více fitness novinek, zdravotnické technologie a pokročilých vychytávek do lehkého těla chytrých hodinek. Galaxy Watch4 vám tak nyní nabízejí přesné informace o spálených kaloriích a složení vašeho těla, komplexní analýzu spánku či měření krevního tlaku a EKG v reálném čase. Díky operačnímu systému Wear OS také zažijete intuitivní rozmezí a bohatý výběr aplikací pro váš další rozvoj. Ve zkratce se jedná o perfektního fitness partnera, který vám je vždy po ruce – a to rovnou na vašem zápěstí.

 

Přesná data o vašem těle

Na vaší fitness cestě za zdravějším já je důležité sledovat své pokroky a měřit výsledky, abyste si mohli včas upravit váš tréninkový program a dosáhnout vašich cílů rychleji. Díky vůbec nejrychlejšímu čipu a citlivému senzoru BioActive máte nyní možnost zjistit složení svého těla přímo na Galaxy Watch4 – dozvíte se například, jaký podíl z vaší váhy jsou svaly či tuky a jaká je vaše míra hydratace.

Zapracujte na své kondici zábavnou formou

Nic nemotivuje tak efektivně jako zdravá soutěživost s vašimi přáteli a rodinou. Zapojte se společně do zábavných závodů, zvyšujte si skóre a získávejte za svůj výkon pamětní odznaky. Odměnou za sport vám bude nejen lepší fyzička a kvalitně strávený čas, ale i udržování kontaktu s vašimi blízkými.

 

Měření krevního tlaku a EKG

Díky inteligentnímu senzoru BioActive od společnosti Samsung si nyní můžete zhotovit vlastní měření krevního tlaku a EKG v pohodlí domova a v reálném čase. Po počáteční kalibraci chytrých hodinek pomocí tradičního tlakoměru s manžetou již mohou Galaxy Watch4 zaznamenat vaši tepovou frekvenci a jakékoli odchylky či abnormality. Všechna data se bezpečně ukládají také do vašeho telefonu, odkud je můžete kdykoli sdílet s vaším osobním trenérem či ošetřujícím lékařem.

Na kvalitě spánku záleží

Dopřejte svým svalům přes noc co nejlepší regeneraci. Chytré hodinky Galaxy Watch4 umí změřit vaše jednotlivé spánkové fáze, míru okysličení krve a také vzorce chrápání. Společnost Samsung navíc navázala spolupráci s organizací National Sleep Foundation, díky čemuž získáte přístup k nespočtu užitečných rad, jak z nočního odpočinku vytěžit co nejvíce – a zvýšit tak i váš výkon přes den.

 

 

V jednoduchosti je krása

Hledáte hodinky, které se vám stanou neoddělitelnou součástí i doplňkem? Díky minimalistickému, modernímu vzhledu si Galaxy Watch4 můžete vzít do posilovny, na večerní akci i do kanceláře. Podle události si navíc můžete vybrat z různých druhů řemínků, od hybridního koženého až po sportovní. Ani na jejich bezpečí se nezapomnělo – společnost Samsung je vybavila tenkým rámečkem Armor Aluminium, jenž hodinky ochrání i při aktivním životním stylu.

Hlavní parametry

Objednací číslo: SAMWATCHR870BLACK
Výrobce: Samsung
Kategorie: Samsung
Dostupnost: Vyprodáno

Ostatní parametry

Velikost displeje: 1,4"
Rozlišení displeje: 450 x 450
Typ displeje: Super AMOLED
Čipová sada: Samsung Exynos W920
Počet jader procesoru: 2
Barva: Černá
Velikost RAM (GB): 1,5 GB
Dotykový displej: ano
Konstrukce: Anodizovaný hliník
Rozměry v/š/tl: 43 mm (V), 44 mm (Š), 10 mm (H
Hmotnost: 30,3 g
Značka: Samsung
Stav zboží: Nové
Wi-Fi: Ano
Záruka: 24 měsíců
Lokalizace: Česká
HomeCredit