BOSE SoundLink Micro - černý

Bezdrátový reproduktor Bose SoundLink Micro disponující vynikající kvalitou zvuku, zvýšenou odolností, certifikací IPX7 zajišťující vodotěsnost a praktickým poutkem. Vytvořte si perfektní atmosféru při jakékoliv činnosti a poslouchejte oblíbenou hudbu na místě i za jízdy.

Zobrazit více
Produktové číslo: 
B783342-0100
Výrobce: 
Záruka: 
24 měsíců
Na Dotaz
3 490 Kč / ks s DPH
2 884 Kč / ks bez DPH
Popis produktu
Technické parametry
Soubory ke stažení
Související produkty
Zeptejte se
Drobný, dokud jej nezapnete

Nezáleží na tom, co děláte - pěší turistika, cykloturistika, vaření večeře nebo posezení. Potřebujete hudbu. Navrhli jsme reproduktor, který drží krok se všemi vašimi dobrodružstvími a poskytuje nepřekonatelný zvuk své velikosti. Reproduktor SoundLink Micro je malý, ale výkonný. Vysoce odolný a vodotěsný. Je vybaven silikonovým páskem odolným proti roztržení - takže si ho můžete vzít kamkoli. Protože když tento malý reproduktor zní tak dobře, nikdy jej nebudete chtít nechat za sebou.

 

Imunní proti vodě

Pokud jde o hydroizolaci, chtěli jsme vytvořit reproduktor, který bude fungovat nejen při prvním namočení, ale pokaždé, když jej namočíte. Jako měřítko jsme použili hodnocení IPX7 a poté jsme se dostali dále. Důkladně jsme testovali náš reproduktor na všechny možné situace. Postavili jsme tento reproduktor tak, aby přežil pád do bazénu, nebo do oceánu. Pokud ho upustíte, nemusíte se bát. Stačí ho vytáhnout a hrát.

 

 

Odolné provedení

Nehody se stávají. To ale neznamená, že by vám měl zůstat porouchaný reproduktor. Proto jsme pro exteriér SoundLink Micro vybrali silikonovou gumu. Tento vysoce kvalitní materiál nám umožnil eliminovat co nejvíce švů a mezer, jak je to možné (a vydrží až promáčknutí, škrábance a praskliny). Je to přenosný reproduktor pro všechna místa, kde chcete být.

 

 

Tři barevné kombinace!

Vyberte si barvu, která se vám líbí.

 

 

Jedna aplikace, úplná kontrola

Aplikace Bose Connect vám poskytuje snadný přístup ke všemu, co váš produkt nabízí. Získejte tipy, odemkněte funkce produktu a přizpůsobte si svá nastavení, takže můžete místo poslouchání hudby trávit více času. Můžete také snadno spravovat připojení Bluetooth reproduktoru jediným přejetím prstem, takže každý může být na řadě jako DJ. A když hlasitý zvuk není dost hlasitý, zapněte jej pomocí režimu Party a hrajte dva bezdrátové reproduktory současně. Nebo přepněte do stereofonního režimu pro vyhrazené levé a pravé přehrávání, které vám poskytne plný a dynamický zážitek z prostorového zvuku.

 

  


 

Verze

SoundLink Micro

Barva

Černá

Typ připojení

Bluetooth

Výdrž baterie

6h

Funkce

hands-free

Hmotnost

290g

Obsah balení

BOSE SoundLink Micro, USB nabíjecí kabel

Na Dotaz
3 490 Kč s DPH
Na Dotaz
3 490 Kč s DPH
Zboží již není k dostání
4 990 Kč s DPH

Máte dotaz nebo se chcete informovat?
Neváhejte se na nás obrátit!

Odpovíme Vám do 24 hodin.
Vaše údaje nebudeme nikde zveřejňovat.

Top
X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na vaši
emailovou adresu