BOSE SoundSport Wireless Headphone - černé

Prodej ukončen 

Produkt byl nahrazen - BOSE Sport Earbuds (více ZDE)

Sport je náročná činnost. A to je důvod, proč byste měli požadovat sluchátka, která na tuto výzvu stačí. Bez drátů, bez překážek na cestě k vašemu úspěchu. Bezdrátová sluchátka SoundSport vás udrží v pohybu, se silným a čistým zvukem, a samozřejmě budou bezpečně a pohodlně sedět. Jsou také potu a povětrnostním vlivům odolná a nabízí výdrž až 6 hodin na jedno nabití. Takže, ve vašem tréninku vás už nic nedrží zpátky. Díky technologii Bluetooth a NFC párování je připojení k vašemu zařízení snadné.

Zobrazit více
Produktové číslo: 
B761529-0010
Výrobce: 
Záruka: 
24 měsíců
Na Dotaz
3 989 Kč / ks s DPH
3 590 Kč / ks s DPH
2 967 Kč / ks bez DPH
Popis produktu
Technické parametry
Soubory ke stažení
Zeptejte se

Prodej ukončen 

Produkt byl nahrazen - BOSE Sport Earbuds (více ZDE)

Bezkonkurenční kombinace pohodlí a stability

Když cvičíte, chcete, aby vaše sluchátka zůstala uvnitř. To je přesně to, co dělají, s úrovní pohodlí, která vám umožní soustředit se výhradně na trénink. Unikátní tvar špiček vytváří jemné těsnění v uchu, což pomáhá zlepšit zvukový výkon. Prodloužené pružné křídlo poskytuje oporu a lepší stabilitu.

 

 

Odolná a s velkou výdrží

Tato sluchátka jsou vyrobena tak, aby vás pocení v tělocvičně ani běh v dešti nijak neomezovaly. Akustické porty jsou umístěny tak, aby odolávaly potu a počasí, a hydrofobní tkanina udržuje vlhkost venku. S výdrží až 6 hodin na jedno nabití baterie se směle můžete vydat i na dlouhý běh, kdy vás budou celou dobu doprovázet vaše oblíbené skladby. Nezastaví vás přitom ani zpocení při pořádném zápřahu, sluchátka jsou totiž odolná vůči potu a vlhkosti. Párování sluchátek se zdrojem hudby je řešeno pomocí technologie NFC, tudíž je vše otázkou chvilky.

 

Aplikace

Aplikace Bose Connect vám poskytuje snadný přístup ke všemu, co váš produkt nabízí. Získejte tipy, odemkněte funkce produktu a přizpůsobte si svá nastavení, takže můžete místo poslouchání hudby trávit více času. Můžete také snadno spravovat všechna připojení Bluetooth. Přejděte od volání na smartphonu přes poslech hudby na tabletu až po sledování filmu na notebooku jediným přejetím prstem. Stáhněte si bezplatně Bose Connect v Appstore či Google play.

 

    

Připojení

Bluetooth

Výdrž baterie

Až 6 hodin

Rozměry

3 x 2,5 x 3 cm (V x Š x H)

Hmotnost

23 g

Obsah balení

Bezdrátová sluchátka SoundSport, 3 páry koncovek, nabíjecí kabel USB, přenosné pouzdro, průvodce rychlým nastavením, záruční list

Máte dotaz nebo se chcete informovat?
Neváhejte se na nás obrátit!

Odpovíme Vám do 24 hodin.
Vaše údaje nebudeme nikde zveřejňovat.

Top
X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na vaši
emailovou adresu