DJI Mavic Air 2 Fly More Combo

(0x)
dji-mavic-air-2-fly-more-combo.jpg
Dron DJI Mavic Air 2 Fly More Combo točí 4K/60fps video a fotí v 48MP kvalitě. 34 minut čas letu. Dosah až 10 km. Nejmodernější inteligentní funkce, které ti usnadní let. Kompaktní design a balení. snadné použití.
Výrobce
DJI
Záruka
24 měsíců
Kód
DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
Dostupnost
Zboží již není v naší nabídce
Naše cena s DPH
26 990,00 Kč/ks
SanDisk microSDHC 128GB UHS-I U3
SanDisk microSDHC 128GB UHS-I U3 v hodnotě 719,00 Kč
dárek zdarma

Popis

Dron DJI Mavic Air 2 Fly More Combo

Kvalitní dron DJI Mavic Air 2 vo verzií Fly More Combo spojuje špičkový výkon, nejmodernější technologie a kompaktní balení na zcela nový level. Za pomoci inteligentního režimu a vysoké kvalitě obrazu vytvoříš profesionální letecké záběry i ty. Bezpečný a pružný let ti umožní posunout hranice výše a naplno si tak užiješ svou kreativní tvorbu.

Klíčové vlastnosti:

Čisté a ostré záznamy
½" snímač, 48MP fotografie a 4K / 60fps video​

Kontrast, Barva a Řízení
HDR Fotky, Video, a Panoramata

Filmové záběry
8K Hyperlapse a QuickShots

Zůstaň nad zemí co nejdéle
34 minut je maximální doba letu Mavic Air 2 přičemž dálkový ovládač výdrží pracovat až 240 minut

Hlavně bezpečně ale i rychle
APAS 3.0 Vyhýbání se překážkám

Daleko a s přehledem
OcuSync 2.0 10km při FCC 1080p/30fps přenos videa

 

4K/60fps video

Natáčejte letecké záběry jako profesionál díky plynulému 4K/60fps videu. Barevný profil D-Cinelike zachová více obrazových dat pro následnou postprodukci. HEVC (H.265) video kodek pořídí více obrazových dat, zabírá méně místa v úložišti a uchová dynamický rozsah a detaily záznamu, výsledek se tak posouvá na zcela novou úroveň.

HDR Video

Tajemstvím pro dosažení perfektního HDR videa je použití čipu. Jeden snímek oddělí expoziční hodnoty v jednotlivých částech obrazu a přesně reprodukuje světla a stíny. Snímky jsou dále skládané a vytváří barevně vyvážený obraz s vysokým dynamickým rozsahem.

48MP fotografie

S 1/2" CMOS snímačem je Mavic Air 2 schopen zachytit 48 MP fotografie. Připravte se posunout vaše letecké záběry na novou úroveň.

SmartPhoto

Optimálních výsledků dosáhnete s Mavic Air 2 a funkcí SmartPhoto, která kombinuje rozeznávání scén, Hyperlight a HDR v jednom. Rozeznávání scén nastavuje všechny expoziční parametry kamery pro celou řadu scén a podporuje inteligentní rozeznávání pěti kategorií: západ slunce, oblohu, trávu, sníh a stromy.

Hyperlight

Hyperlight optimalizuje fotografie pořízené za zhoršených světelných podmínek, HDR výrazně zvyšuje dynamický rozsah a kresbu. Pokročilé algoritmy analyzují každou scénu a upravují expoziční parametry, skládají více fotek do sebe a vytváří propracované vysoce kvalitní kompozitní fotografie. (1)

HDR panoramata

Mavic Air 2 disponuje nejpokročilejším režimem pro panoramatu s vysokým dynamickým rozsahem a neuvěřitelně přesnou reprodukcí živých barev.

FocusTrack

Pořídit záběry s profesionální kvalitou je díky FocusTrack hračka. Sada jednoduše ovladatelných inteligentních sledovacích režimů jako je Active Track 3.0, Spotlight a Point of Interest 3.0 vám umožní popustit uzdu fantazii.

Sledování objektů a vyhýbání se překážkám je s novou verzí technologie DJI ActiveTrack 3.0 plynulejší než kdykoliv předtím. Je schopen sledovaný objekt stále ve středu záběru, i když se pohybuje například za stromem.

Létejte zcela volně s kamerou cílenou na vybraný objekt. Jednoduše označte objekt a létejte, o zbytek se postará Spotlight 2.0 a Mavic Air 2.

POI 3.0 vylepšuje své možnosti. Nyní schopné dynamicky sledovat objekty jako auta, lodě nebo osoby.

8K Hyperlapse

Mavic Air 2 podporuje Hyperlapse v 8K, můžete tak deformovat čas a prostor. Vytváříš tak ohromující záběry. A nejlepší je, že to zvládneš bez složité postprodukce. Vyberte si z režimy Free, Circle Course Lock a Waypoint, vyberte vhodné místo pro natáčení a aplikace. DJI Fly se postará o zbytek. (2)

QuickShots

Zachyťte filmové záběry automaticky s funkcí QuickShots. Stačí několik kliknutí a dron DJI Mavic Air 2 naplánuje a proletí komplikovanou leteckou trasu a zachytí záběr s profesionální kvalitou. Přidejte hudbu, efekty a filtry pomocí intuitivních šablon Story, hotové klipy pak můžete sdílet přímo na sociálních sítích.

Režimy: Drone, Circle, Helix, Rocket, Boomerang, Asteroid

OcuSync 2.0

OcuSync 2.0 umožňuje přenos signálu a FHD 1080p živého náhledu na vzdálenost až do 10 km přímo z kamery Dron. Vychutnejte si tak volnost pohybu a čistší obraz pro pořízení toho perfektního záběru. Dosah v normách: 10 km (FCC), 6 km (CE), 6 km (SRRC), 6 km (MIC) (3)

Spolehlivý a plynulý přenos

Mavic Air 2 podporuje komunikaci ve dvou pásmech 2.4 / 5.8 GHz a automaticky bezproblémově přepíná do pásma s nejnižším rušením. (4) To výrazně vylepšuje schopnost drone vypořádat se s rušením v náročných podmínkách a zvyšuje tak bezpečnost letu.

Co nejdéle nad zemí

Dron disponuje působivou dobou, kterou zůstane nad zemí. Jeho letový čas je až 34 minut Můžeš tedy tak dlouho létat, dokud nebudeš spokojen se svým záběrem. Ten se ti může podařit velmi rychle neboť maximální rychlost Mavic Air 2 je až 68 kmh v režimu Sport. (5)

Vybaven senzory pro bezpečný let

Mavic Air 2 snímá okolní prostředí ve třech směrech: vpředu, vzadu a pod sebou.

Senzor vpředu
Obrazové čidlo je přesné do 22 metrů
Senzor vzadu
Obrazové čidlo je přesné do 23.6 metrů
Senzor ze spodní části
Obrazové čidlo a infračervené čidlo. Pomocí světla model lépe detekuje povrch na přistání během slabších světelných podmínek. Světlo je možné zap. vypnout manuálně.

APAS 3.0

Pokročilé systémy pro pilotní asistenci APPS 3.0 (6) využívají pokročilou mapovací technologii pro plynulé a spolehlivé vyhýbání se překážkám v komplexních prostředích. Schopnost vyhýbat se překážkám a automatické plánování letu je dramaticky vylepšené oproti předchozím generacím, je tak zvýšená bezpečnost letu a otevírají se další možnosti.

Aplikace DJI Fly

Aplikace DJI Fly umožňuje vytvářet perfektní videa snadněji než kdykoliv předtím. Integrovaný editor videí DJI Mimo nabízí manuální nastavení, pokročilé funkce a intuitivní šablony, můžete tak generovat profesionální kompozice během několika málo vteřin.

Inovativní dálkový ovladač

Zcela nový dálkový ovladač se pyšní působivou baterií, která vystačí na 240 minut provozu (7) a ergonomickou konstrukcí a pohodlným ovládáním. S novým držákem telefonu je připevňování telefonu rychlejší a integrované antény pilotovi výrazně usnadňují práci.

ND Filtry pro širší možnosti

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo nabízí dvě řady ND filtrů, které pomáhají s kontrolou expozice a rozšiřují kreativní možnosti. Set filtrů ND 16/64/256 pomáhá s kontrolou rychlosti závěry v extrémních světelných podmínkách a set ND 4/8/32 umožní dělat živé a jasné snímky i při nízkém nastavení ISO. (8)

Obsah balení:

1x DJI Mavic Air 2
1x Vysílač 2,4/5,8GHz
3x baterie 11,55/3500mAh
1x Nabíječ 220V
Vrtule (6 párů)
1x Připojovací kabel USB-C
1x Připojovací kabel Lightning
1x Připojovací kabel Micro USB
1x Kryt závěsu
1x Kabel USB/USB-C
1x Náhradní kniply
1x Sada ND filtrů (ND16, ND64, ND256)
1x Nabijebí HUB pro 3 baterie
1x Power Bank adaptér baterie
1x Přepravní taška přes rameno

1. Fotografie pořízené v režimu SmartPhoto mají rozlišení 12 MP.
2. Hyperlapse v 8K rozlišení je momentálně dostupný pouze v režimech Free a CourseLock.
3. S přímou viditelností, bez okolního rušení a v souladu s FCC. Specifikace maximálního dosahu souvisí se silou přenosového signálu a odolnosti proti rušení. S Drone létejte vždy tak, abyste s ním udržovali přímý vizuální kontakt, pokud to pravidla pro letový provoz nepovolují jinak.
4. Místní nařízení v určitých regionech nepovolují přenos v pásmu 5.8 GHz.
5. Letový čas je měřen při letu pod úhlem 9 ° při stálé rychlosti 5.1 m / s, v bezvětří.
6. Funkce APPS 3.0 a FocusTrack nejsou dostupné během natáčení ve 4K při 60, 50 a 48 fps a 1080p při 120 a 240 fps.
7. Výdrž baterie je měřena s Android telefonem v prostředí bez okolního rušení.
8. Filtry ND16 / 64/256 jsou součástí balení Fly More Combo. Sadu filtrů ND4 / 8/32 lze zakoupit samostatně.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články