Atera Strada 3 M Sport

Výrobce: Atera

Kód: AR022685

Záruka: 3 roky

Hodnocení:

Hodnocení: 5.00 / 5

Nosič kol na tažné zařízení Atera Strada Sport M 3 pro 3 jízdní kola. Možnost zvětšení kapacity nosiče na 4 kola zakoupením adapteru. Maximální nosnost pro 1 kolo 30 kg, celková nosnost pro 4 kola až 68 kg.

Zobrazit více

skladem u dodavatele

Běžná cena: 13.999 Kč

12.490 Kč vč. DPH

Ušetříte: 1.509 Kč

Dárek zdarma: ADAPTER ZÁSUVKY

Nosič kol na tažné zařízení německého výrobce Atera Strada Sport M3 je vhodný pro přepravu 2 elektrokol. Velmi lehký hliníkový nosič s vysokou nosností. Možnost rozšíření kapacity na 4 kola pomocí adapteru Atera 022624. Držák rámu 4. kola je uchycen propojovacím adapterem k rámu 3. kola! Nosnost pro 4 kola je až 68 kg! Důležité je svislé zatížení čepu TZ uvedené ve velkém Technickém průkazu vozidla, které nesmí být překročeno!!!!


Atera Strada Sport M3
přepraví kola s hmotností až 30 kg, celková nosnost pro 2 kola je 60 kg! Rozestup mezi koly je 18 cm. Úchyt rámů kol je pryžovými pásky, které jsou proti krádeži vyztuženy zalisovaným kovovým páskem zabraňujícím přestřihnutí nebo přeřezání. Rámy kol mohou mít průměr 22-80 mm. Pásek je dotahován ráčnou s přepěťovou ochranou bránící přetažení rámu kola a je tak možné upnout i karbonové rámy!! Díky obejmutí celého rámu kola nemůže dojít k vypadnutí kola z držáku. Uzamykatelné držáky rámů kol nelze snímat z hrazdy, jsou pouze posuvné po hrazdě.

Nosič je vhodný pro všechny velikosti kol, včetně 29" a pro pneumatiky bez omezení velikosti. Klínové žlábky pro pneumatiky se dají nastavit dle velikosti kola, pásek se dotahuje s pomocí páčky ráčnovým způsobem. Hrazdu se po povolení 2 excentrických páček sklopí na základnu nosiče pro snadné uložení do kufru nebo skladovacích prostor bez velkých nároků na místo. Šířka pouze 100 cm umožní uložení do zavazadelníku většiny vozidel.


Upínání stlačením páky vybavené pojistkou. Nastavení síly dotažení se provádí stlačením uzamykatelné páky ve 4 možných úrovních, ve většině případů je dostatečný první stupeň stlačení. Správné dotažení je signalizováno klapnutím a vysunutím indikátoru na upínacím mechanismu. V případě, že není páka správně dotažena v některé z úrovní, nelze nosič uzamknout. U velkého opotřebení čepu TZ je možné objednat distanční podložku AR095611.


Nosič se odklápí standardním způsobem od zádi vozidla po zatažení za madlo mezi svítilnami a umožní pohodlný přístup do zavazadlového prostoru.


Lze zakoupit nájezdovou rampu pro nakládání robustních kol - AR022635. Nosiče Atera Strada Sport M3 jsou vybaveny 13-ti pinovou zástrčkou. Adapter na 7-pinovou zásuvku lze zakoupit v příslušenství dole na této straně - adaptér 9901.

Hmotnost nosiče 16,5 kg. Záruka 3 roky. Atera Strada Sport M3 je nejprodávanější nosič tohoto výrobce pro 4 kola.

Zamykání jízdních kol: ano
Zamykání k tažnému zařízení: ano
Sklápění: ano
Rychloupínací systém k připevnění na TZ: ano
Rozměry: 100x72x20 cm
Hmotnost: 16,5 kg
Maximální nosnost: 68 kg
Nosnost pro 1 elektrokolo: 30 kg
Počet kol: Pro 3 kola
Převoz elektrokol: Ano

© OMNIPULS spol. s r.o. [https://www.stresni-nosice.cz/]