Thule UpRide 599 - střešní nosič kol s uchycením za přední kolo

Výrobce: Thule

Kód: TH599000

Záruka: 5 let

Thule UpRide 599 je výjimečný a chytrý střešní nosič jízdních kol s uchycením za přední kolo. Nabízí skvělou ochranu rámu Vašeho kola, umožňuje upevnění prakticky jakéhokoli typu kola s velikostí od 20" do 29" (rozvor max. 1240 mm) a zaručuje bezchybné naložení a zajištění.

Zobrazit více

skladem

Běžná cena: 6.990 Kč

5.990 Kč vč. DPH

Ušetříte: 1.000 Kč

Thule UpRide 599 je výjimečný a chytrý střešní nosič jízdních kol s uchycením za přední kolo. Řadí se tak k absolutní špičce mezi střešními nosiči jízdních kol. Nabízí skvělou ochranu rámu Vašeho kola, umožňuje upevnění prakticky jakéhokoli typu kola a zaručuje bezchybné naložení a zajištění. To vše bez nutnosti sundávat přední kolo.

Thule UpRide přináší inteligentní systém bezpečného upevnění jízdního kola pouze za přední kolo a zajištění zadního kola ve žlábku pomocí upínacího řemínku. Nosič Thule 599 díky univerzální konstrukci vyhovuje prakticky všem typům a rozměrům kol, bez ohledu na design rámu, systém brzd, odpružení nebo velikost kol. Je ideální volbou pro kola s karbonovým rámem nebo jinými citlivými rámy, pro horská kola atd. Thule 599 UpRide umožňuje upevnění kol o rozměru 20” až 29”, s rozvorem do 1240 mm, průměrem plášťů do 3” a hmotností do 20 kg. Pro kola Fatbike s pneumatikami od 3" do 5" je nutné použít Thule UpRide Fatbike adapter 5991.

V případě, že nepřeváží jízdní kolo je mechanismus pro přední kolo sklopený do vodorovné polohy. Před uchycením kola si jednoduše nastavíte průměr kola dle integrované stupnice. Následně se kolo usadí do držáku, zvedne mechanismus do provozní polohy a dotáhne páčkou. Zadní pneumatika s šířkou do 3" je pevně uchycená v chytře navržených držácích s diagonálními rychlouvolňovacími pásky. Pro maximální dotažení pásků jsou spony pro pásky vybaveny ráčnovým dotahováním. Mechanismus lze snadno otočit o 180 stupňů na levou stranu, pouze pomocí jednoduchých ovládacích prvků.

Montáž do T-drážky v hliníkové tyči pomocí přiložených T-adapterů (hlava šroubu s rozměrem 20x20 mm) a excentrické páčky - bez nářadí. Excentrická páčka na přední základně je uzamykatelná, nosič tak lze zamknout pohodlně ve výšce příčníků. Pro originální nosiče BMW a některé originální nosiče Renault je nutné zakoupit adapter Thule 889-1 (rozměr hlavy šroubu 30x24 mm). Pro montáž na ocelové tyče je nutné zakoupit adapter Thule 889-8.

Zamykání k vozu: Ano
Nosnost: 20 kg
Montáž: Snadná
Zamykání jízdního kola k nosiči kola: ano
Zamykání nosiče kola ke stř. nosiči: Ano
Montáž na hliníkové tyče stř. nosiče: ano
Montáž na klasické černé tyče: ano, s adapterem Thule 889-8
Provedení (barva): titanová
Zamykání jízdních kol: ano
Rozměry: 163x31.5x10.5 cm
Hmotnost: 7.7 kg

© OMNIPULS spol. s r.o. [https://www.stresni-nosice.cz/]