Katalog produktů

Huawei Watch GT3 Pro 43mm Ceramic, zlatý rámeček, bílý keramický řemínek



Objednací kód: ZHU-371
Přidat k porovnání, porovnat (0)
√ Zařízení je určeno pro Českou republiku.
√ Záruka 24 měsíců
√ Bezproblémový servis v ČR

Prodej ukončen - zboží již nelze objednat.

Zboží se již neprodává. Prosíme, vyberte si podobné zboží nebo se poraďte o náhradě vyplněním on-line formuláře. Také vám rádi poradíme na e-mailu [email protected] a telefonu.
3+
zákazníků již u nás zakoupilo  
100+
zákazníků se v poslední době zajímalo o tento produkt
Objednací kód: ZHU-371
EAN: 6941487253746
Produktové číslo: 55028824
Huawei je mezinárodní telekomunikační společnost, dodavatel informačních a komunikačních řešení, se sídlem v čínském Šen-čenu. Podle obratu byl roku 2010 největší čínskou a druhou největší světovou společností vyrábějící mobilní telefony, tablety a další telekomunikační produkty. Společnost …

HUAWEI WATCH GT 3 Pro přichází na trh jako luxusní veze řady GT 3. Použité materiály mají vysokou tvrdost a odolnost proti poškrábání. Safírové sklíčko kryje AMOLED displej s vysokým rozlišením. Vylepšený systém TruSeen ™ 5.0+ spolu se snímačem s osmi fotodetektory přináší přesnější měření tepové frekvence. Celodenní a kontinuální monitoring zdraví je potom samozřejmostí. Monitorování zdraví však bude vylepšen o možnost měření EKG. Podpobně jako celá řada GT 3 mají hodinky reproduktor s mikrofonem pro pohodlné bluetooth volání, měření více jak 100 sportovních režimů, přesnou duální GPS (GPS, Beidou, GLONASS, GALILEO, QZSS) a obrovkou výdrž baterie, která se nabíjí bezdrátově. Verze 46 mm vydrží na jedno nabití až 14 dní, verze 43mm pak až 7 dní. HUAWEI WATCH GT 3 Pro jako luxusní řada chytrých hodinek se může pyšnit nejen voděodolností 5ATM, ale navíc splňuje požadavky technické normy pro potápěčské vybavení EN13319, což znamená že se s nimi dá volně potápět až do hloubky 30 metrů a hodinky tak můžou doprovázet své uživatele při prozkoumávání podvodních zázraků. Norma pro potápěčské vybavení EN13319 také znamená, že hodinky jsou odolné proti slané vodě, mají teplotní odolnost, odolnost proti nárazům a odolnost proti vnější síle a splňují tedy extrémně vysoké standardy. HUAWEI WATCH GT 3 Pro se mohou pochlubit novým hloubkovým barometrem, který podporuje zobrazování klíčových potápěčských informací v reálném čase, při volném potápění s maximální hloubkou 30 m může účinně napomáhat učení a tréninku nádechu. Profesionální data prezentovaná v režimu freedivingu zahrnují rychlost výstupu na hladinu, aktuální hloubku, maximální hloubku, dobu potápění, dobu odpočinku na vodní hladině a počet ponorů. Podporuje také povrchové satelitní určování polohy pro přesné označení ponoru; umí také nastavit alarm času a hloubky v různých fázích ponoru. HUAWEI WATCH GT 3 Pro jsou kompatabilní s operačním systémem Android i iOS.

Parametry a specifikace

Typ příslušenství

Typ zařízení?

Typ zařízení

Druh doplňku podle způsobu použití / funkce

Hodinky

Zajímá vás něco, co jste v popisu nenašli? Zeptejte se v diskusi.

Vložit dotaz do diskuse

 
Odesláním příspěvku souhlasíte s pravidly diskuse.

Pravidla diskuse:

Prosíme, pište příspěvky k tématu, aby byla diskuze přínosná ostatním. Diskuse je moderovaná - provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek redakčně zkrátit, přesunout do jiné diskuse a nevhodný příspěvek smazat. Nevhodnými jsou především protizákonné, vulgární, tématicky nebo jinak nežádoucí příspěvky.

Formulář je proti spamu chráněn službou Google Recaptcha. Ochrana soukromí Smluvní podmínky
S výběrem správného produktu Vám poradí ?

Obchodníci na telefonu

Naši obchodníci Vám rádi poradí každý všední den od 8:30 do 17:30 hodin na níže uvedeném telefonu nebo emailu.

...

Obchodníci Sunnysoftu Vám pomohou na e-mailu [email protected]

... nebo využijte náš on-line formulář

Popis a specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Aktuální skladová dostupnost ukazuje online počet volných kusů na prodejnách a našich skladech. V ceně zboží již byly započteny poplatky na likvidaci elektroodpadu dle zákona č. 185/2001 Sb. a poplatky za autorské odměny dle vyhlášky č. 488/2006 a č. 408/2008 Sb. v platném znění, pokud se tyto na výrobek vztahují.

Mobilní | Klasický

.