Katalog produktů

Samsung GalaxyTab S8 128GB WiFi, šedá



Objednací kód: ZSA-1025
Přidat k porovnání, porovnat (0)
√ Zařízení je určeno pro Českou republiku.
√ Záruka 24 měsíců
√ Bezproblémový servis v ČR

Prodej ukončen - zboží již nelze objednat.

Zboží se již neprodává. Prosíme, vyberte si podobné zboží nebo se poraďte o náhradě vyplněním on-line formuláře. Také vám rádi poradíme na e-mailu [email protected] a telefonu.

Varianty produktu:

Samsung GalaxyTab S8 128GB 5G, stříbrná
23 490 Kč
Objednací kód: ZSA-1025
EAN: 8806094147650
Produktové číslo: SM-X700NZAAEUE
Samsung je dnes jedním z nejúspěšnějších prodejců mobilních telefonů a tabletů a výrobce originálního mobilního příslušenství. Tradice jihokorejské firmy Samsung sahá do roku 1938, od roku 1969 působí Samsung i na poli elektroniky pod hlavičkou Samsung Electronics.

Nechte se okouzlit silou revolučního výkonu a pořiďte si moderní tablet z rodiny Galaxy Tab S8 od společnosti Samsung s dosud nejtenčím a zároveň nejodolnějším designem, který se na zařízení této řady kdy objevil. Na výběr budete mít jeden ze tří různých modelů, umožňujících najít si dokonalého společníka pro vaši každodenní realitu. Pište si poznámky, malujte a zhmotněte své sny pomocí důmyslného stylusu S Pen, nebo si vychutnejte své oblíbené filmy, seriály a další online obsah ve špičkové obrazové i zvukové kvalitě. Všechny modely navíc vypadají naprosto úchvatně, takže se při výběru určitě nespletete.

S Pen vždy po ruce
Ať už si vyberete jakýkoliv tablet z edice Galaxy Tab S8 jakékoliv velikosti, můžete se spolehnout, že jeho součástí bude inovativní pero S Pen. To k jeho tělu pomocí důmyslného magnetického systému pevně přilne a začne se automaticky nabíjet. Vy jej tak budete moci mít neustále po ruce a s jeho pomocí kreslit, psát si poznámky, ovládat rozličné aplikace nebo rovnou proměnit vaše sny v realitu spoustou rozličných způsobů.

Digitální zápisník zaznamená všechny nápady Máte v průběhu dne hodně věcí k zaznamenání, ale nikdy žádné pero a papír po ruce? Tak neztrácejte nápady a pište si rychlé poznámky s aplikací Samsung Notes hned, jak vás cokoliv důležitého napadne. Dokonce budete moci proměnit vaše psací písmo ve snadno čitelný strojový text, připravený ke snadnému sdílení kamkoliv.

Nová úroveň uměleckého talentu
Nezbytnou součástí výbavy všech milovníků kreslení a malování se rychle stane funkcemi a nástroji nabitý software Clip Studio Paint. Práce s ním bude maximálně přirozená a stylus se ve vašem zápěstí brzy promění ve štětec, s jehož pomocí přivedete k životu i ty nejkouzelnější fantazie. Z vašeho tabletu Galaxy Tab S8 nebo telefonu série S22 se tak stane dokonalé malířské plátno, které budete moci rychle zaplnit rozličnými tvary a barvami.

Buďte v centru pozornosti – kdekoliv, kdykoliv
Funkce Auto Framing, udržující objektiv zaměřený na vaši osobu, vám umožní být sledujícím neustále na očích. To vám usnadní vytváření poutavých a dynamických vlogů, výukových videí a dalšího obsahu. V záři reflektorů budete moci být i v případě videohovorů – a když se k nim připojí vaši přátele, záběr předního fotoaparátu se automaticky oddálí, abyste se do něj všichni pohodlně vešli, čímž vytvoří virtuální skupinový hovor, velmi se podobající tomu skutečnému.

Dokonalý multitasking na jedné obrazovce
Potřebujete toho každý den zvládnout o trochu více? Žádný problém. Tablet Galaxy Tab S8 představuje řešení Multi Window, přinášející možnost otevření a volné přesouvání několika oken současně, takže si budete moci vytvořit dokonalý pracovní prostor přesně dle svých představ. Zúčastněte se videohovorů, zatímco si budete vedle v okně psát poznámky, skicovat nebo dál pokračovat v rozpracovaných projektech. To vše na prostorné obrazovce svého tabletu.

Ekosystém Galaxy přinese dokonalou spolupráci
Představte si dokonale propojený svět všech vašich zařízení Galaxy s uživatelským rozhraním One UI 4.1. Přistupujte ke stejným aplikacím na tabletech Galaxy Tab S8 a telefonech série Galaxy S22, připojte sluchátka Galaxy Buds a sledujte, jak se automaticky spárují, abyste mohli pokračovat v poslechu hudby nebo vyřídit důležitý telefonní hovor. Čeká na vás celá Galaxie možností, ve které vám již nic důležitého neuteče.

Úchvatně lehký, zábavou našlapaný
Ponořte se do sledování svých oblíbených filmů a seriálů ve výjimečné vizuální čistotě a kvalitě – ať už z pohodlí vašeho křesla či díky mimořádně přenosnému tělu odkudkoliv na světě. Displej plný jasných barev a perfektně vyladěné reproduktory s hlubokými basovými tóny vám poskytnou nezapomenutelný a pohlcující zážitek – jak během filmových maratonů, tak i při sledování hudebních klipů či videoobsahu na oblíbených sociálních platformách.

Dosud nejodolnější tablet řady Galaxy Tab S
Společnost Samsung při návrhu tabletu neponechala nic náhodě, a vy se tak budete moci spolehnout na rozšířenou ochranu tabletu s rámečkem Armor Aluminium, kombinujícím perfektní odolnost proti mírným pádům, nárazům, oděrkám nebo škrábancům a zároveň nekompromisní lehkost a kompaktnost zařízení. Snadno jej tak budete moci vzít i do náročnějších situací, než je klasická práce v kanceláři, a přitom dát sbohem obavám z náhodného poškození.

Parametry:

  • 11" displej (dotykový IPS LCD, 120Hz, rozlišení 1600×2560 pixelů, 16:10)
  • hlavní kamera – duální, 13Mpix a 6Mpix; selfie kamera – 12Mpix (ultrawide)
  • 8-mi jádrový Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, 128GB úložiště, 8GB RAM
  • rozhraní: microSDXC slot, dvoupásmová WiFi 802.11 a/b/g/n/­ac/6e, Bluetooth 5.2, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Vlastnosti:

  • dodáván spolu s perem S Pen
  • operační systém Android 12,
  • čtečka otisků prstů pod displejem
  • stereo reproduktory
  • akcelerometr, gyroskop, senzor přiblížení

Parametry a specifikace

Operační systém

Operační systémAndroid

Displej

Úhlopříčka displeje11 "
Rozlišení displeje?

Rozlišení displeje

Rozlišení displeje určuje množství informací, které displej zobrazí. Rozlišení displeje nemusí být přímo závislé na úhlopříčce displeje.

2560x1600
Technologie displejeIPS

Paměť

Vnitřní úložiště?

Vnitřní úložiště

Paměť určená k ukládání uživatelských dat, jako například fotek, videí, aplikací. Pokud je zařízení vybaveno slotem pro paměťové karty, lze tuto paměť rozšířit. Jinak se také této paměti říká vnitřní úložiště nebo jen úložiště.

128 GB
Operační paměť?

Operační paměť

Paměť využívaná operačním systémem a aplikacemi při jejich běhu. Čím více paměti, tím více aplikací zároveň může běžet.

8 GB
Slot na paměťovou kartuAno

Napájení a baterie

Systémový konektor?

Systémový konektor

Systémovým konektorem lze zařízení propojit s počítačem, kopírovat data, apod.

USB-C
Kapacita baterie?

Kapacita baterie

Kapacita baterie ovlivňuje provozní dobu zařízení. Při výběru z více baterií pro jedno zařízení znamená vyšší kapacita výšší výdrž.

8000 mAh
OTG USB podpora?

OTG USB podpora

OTG USB podpora značí možnost připojit přes USB OTG kabel některá USB zařízení (flash disk, čtečka karet, klávesnice, myš, ..)

Ano

Komunikace

Podporuje Dual SIM?

Podporuje Dual SIM

Telefon podporuje provoz dvou SIM karet zároveň.

Ne
LTE rychlá data?

LTE rychlá data

Podporuje vysokorychlostní Internet LTE. Teoretická rychlost stahování (downlink) je 172,8 Mbps a odesílání (uplink) 57,6 Mbps.

Ne
Wi-fi má?

Wi-fi má

Umožňuje bezdrátové připojení na Wi-Fi síť.

Ano
NFC?

NFC

Near Field Communication nebo zkráceně NFC je komunikační technologie sloužící k bezdrátové komunikaci mezi elektronickými zařízeními na krátkou vzdálenost, dle standardu do 20 cm, spíše však 2-6 cm, funguje i jejich fyzický dotyk.

Ne
Bluetooth?

Bluetooth

Bluetooth umožňuje bezdrátovou výměnu dat mezi telefony nebo ve spojení s notebookem.

Ano
SIM slot?

SIM slot

SIM slot pro SIM kartu umožňuje přihlášení k síti GSM operátora s podporou datových přenosů GPRS nebo EDGE, 3G nebo LTE (dle možností zařízení).

Ne
GPS pro navigaci?

GPS pro navigaci

Zařízení má GPS modul a umožňuje určení polohy podle GPS.

Ano
Možnost volání?

Možnost volání

Zařízení umožňuje vytvořit a přijmout klasický telefonní hovor.

Ne

Konstrukce, materiál a barva

Šasi?

Šasi

Vrchní materiál zařízení.

hliník
Barva?

Barva

Barva udávaná výrobcem v označení zboží. V případě kombinace barev je to převažující barva.

šedá

Rozměry a hmotnost

Rozměr výška?

Rozměr výška

Rozměr shora dolů při čelním pohledu.

253,8 mm
Rozměr šířka?

Rozměr šířka

Rozměr zleva doprava při čelním pohledu.

165,3 mm
Rozměr hloubka?

Rozměr hloubka

Rozměr zepředu dozadu (tloušťka) při čelním pohledu.

6,3 mm
Hmotnost?

Hmotnost

Váha zařízení v provozním stavu (zařízení plus akumulátor).

503 g

Obsah balení

  • Samsung GalaxyTab S8 128GB WiFi
  • USB-C - USB-C kabel/li>
  • S Pen/li>
  • Uživatelská příručka/li>

Zajímá vás něco, co jste v popisu nenašli? Zeptejte se v diskusi.


Další příslušenství na Samsung Galaxy Tab S8

Vložit dotaz do diskuse

 
Odesláním příspěvku souhlasíte s pravidly diskuse.

Pravidla diskuse:

Prosíme, pište příspěvky k tématu, aby byla diskuze přínosná ostatním. Diskuse je moderovaná - provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek redakčně zkrátit, přesunout do jiné diskuse a nevhodný příspěvek smazat. Nevhodnými jsou především protizákonné, vulgární, tématicky nebo jinak nežádoucí příspěvky.

Formulář je proti spamu chráněn službou Google Recaptcha. Ochrana soukromí Smluvní podmínky
S výběrem správného produktu Vám poradí ?

Obchodníci na telefonu

Naši obchodníci Vám rádi poradí každý všední den od 8:30 do 17:30 hodin na níže uvedeném telefonu nebo emailu.

...

Obchodníci Sunnysoftu Vám pomohou na e-mailu [email protected]

... nebo využijte náš on-line formulář

Popis a specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Aktuální skladová dostupnost ukazuje online počet volných kusů na prodejnách a našich skladech. V ceně zboží již byly započteny poplatky na likvidaci elektroodpadu dle zákona č. 185/2001 Sb. a poplatky za autorské odměny dle vyhlášky č. 488/2006 a č. 408/2008 Sb. v platném znění, pokud se tyto na výrobek vztahují.

Mobilní | Klasický

.