Katalog produktů

Tactical Glass Shield 2.5D sklo pro Xiaomi Redmi 9T, čirá



Objednací kód: PTA-255
Přidat k porovnání, porovnat (0)
√ Oficiální česká distribuce
√ Záruka 24 měsíců
√ Bezproblémový servis v ČR

Prodej ukončen - zboží již nelze objednat.

Zboží se již neprodává. Prosíme, vyberte si podobné zboží nebo se poraďte o náhradě vyplněním on-line formuláře. Také vám rádi poradíme na e-mailu [email protected] a telefonu.

Průměrné hodnocení:

3

hodnotil 1 zákazník

5
(0)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
100%
zákazníků doporučuje
3+
zákazníků již zakoupilo
Objednací kód: PTA-255
EAN: 8596311140501
Produktové číslo: 57983102206
Firma Tactical již roky obohacuje trh o inovativní příslušenství a vybavení pro tablety a chytré hodinky. Skvělých výsledků i perfektní funkčnosti dosahuje především díky preciznímu zpracování těch nejkvalitnějších materiálů, což dávají znát na svých odolných, ale přesto moderních a stylových …

Temperované sklo Tactical pro telefon Xiaomi Redmi 9T je tou nejlepší ochranou displeje, navrženo pro maximální pevnost a jasné barvy. Udržuje Vaši obrazovku v bezpečí před poškozením a zároveň jí dodává další rozměr.

Temperované sklo Tactical Glass je vyrobeno pro nejlepší ochranu a zároveň dokonalý pocit při ovládání dotykového displeje mobilního telefonu. Sklo chrání rovnou část displeje a lepí po celé své ploše. Díky tomu je přilnutí k displeji telefonu perfektní a bez bublin. Tloušťka skla je pouhých 0,33mm, na displeji je tak prakticky nerozeznatelné, ale dostatečně pevné, aby ochránilo displej telefonu při nechtěnném pádu. Sklo je navíc pokryto z výroby oleofobní úpravou, která zabraňuje ulpívání otisků prstů, velmi snadno se čistí a spolehlivě odpuzuje vodu. Po instalaci skla nedochází ke zhoršení dotykových vlastností displeje ani ke zkreslení barevného podání displeje. Součástí balení je alkoholový ubrousek pro vyčistění a odmaštění displeje, hadřík z mikrovlákna pro perfektní vyleštění před instalací a i následně při používání telefonu s již nalepeným sklem.

Vlastnosti

  • tloušťka jen 0,33mm
  • tvrdost 9H (GorillaGlass má tvrdost 3–4H)
  • 2,5D zaoblení hran, práce s telefonem je daleko příjemnější a sklo na displeji tak není skoro vidět
  • oleofobní povrch, díky kterému na skle nezůstávají tolik otisky prstů
  • 2,5× hladší povrch než klasické ochranné fólie
  • Upozornění, sklo je rovné a končí na displeji v místě, kde začíná zaoblení displeje, lze tedy použít i s pouzdrem
  • Neovlivňuje cistlivost displeje na dotyk
  • vše potřebné k instalaci v balení

Návod na nalepení skla
Displej co nejlépe očistěte přiloženým vlhkým hadříkem namočeným v alkoholu. Po zaschnutí povrch displeje vyleštěte přiloženým hadříkem z mikrovlákna. Než přiložíte sklo na displej, ujistěte se, že na displeji nezůstaly žádné, byť sebemenší nečistoty, které by poté bránily dokonalému přilnutí skla na displej. Věnujte pozornost i místům okolo sluchátka, kde se často drží prach a nečistoty, které by sklo znehodnotily. Sklo opatrně přiložte nad displej, tak aby se překrývaly přesně výřezy pro kameru, sluchátko nebo senzor přiblížení a aby sklo bylo na výšku i šířku perfektně vycentrované. Poté sklo přitiskněte ( nejlépe v jeho středu ) na displej a vytlačte případný vzduch do jeho krajů.

Rozdíly Tactical 5D vs Tactical 2.5D
5D je prémiové ochranné sklo, které je tvarované tak, aby pokrylo maximum plochy displeje. Lepí po celé ploše a zabraňuje tak vzniku bublin a vnikání nečistot pod sklo.
2.5D sklo je vlastnostmi stejné jako 5D ovšem s tím rozdílem, že je rovné, nekryje zahnuté části displeje a končí obvykle v místě, kde displej přestává být perfektně plochý

Parametry a specifikace

Konstrukce, materiál a barva

Typ ochrany displeje?

Typ ochrany displeje

Materiál, tvar a vlastnosti ochrany displeje. 3D skla jsou zahnutá a chrání téměř celou plochu displeje. Rovná 2,5D skla mají zaoblené hrany. Rozšířená jsou skla pro lepší mechanickou ochranu. Starší fólie lépe přilnou a chrání jen před poškrábáním.

2.5D a 2D (rovné sklo)
Pro použití s pouzdrem?

Pro použití s pouzdrem

skla vhodná pro použití s telefonem v pouzdru

Ano

Obsah balení

  • ochranné tvrzené sklo
  • vlhčený ubrousek
  • hadřík z mikrovlákna pro vyleštění displeje
  • antistatická fólie pro odstranění prachu

Zajímá vás něco, co jste v popisu nenašli? Zeptejte se v diskusi.

Kompatibilní zařízení:

Xiaomi


Další příslušenství na Xiaomi Redmi 9T

Vložit dotaz do diskuse

 
Odesláním příspěvku souhlasíte s pravidly diskuse.

Pravidla diskuse:

Prosíme, pište příspěvky k tématu, aby byla diskuze přínosná ostatním. Diskuse je moderovaná - provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek redakčně zkrátit, přesunout do jiné diskuse a nevhodný příspěvek smazat. Nevhodnými jsou především protizákonné, vulgární, tématicky nebo jinak nežádoucí příspěvky.

Formulář je proti spamu chráněn službou Google Recaptcha. Ochrana soukromí Smluvní podmínky
S výběrem správného produktu Vám poradí ?

Obchodníci na telefonu

Naši obchodníci Vám rádi poradí každý všední den od 8:30 do 17:30 hodin na níže uvedeném telefonu nebo emailu.

...

Obchodníci Sunnysoftu Vám pomohou na e-mailu [email protected]

... nebo využijte náš on-line formulář

Popis a specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Aktuální skladová dostupnost ukazuje online počet volných kusů na prodejnách a našich skladech. V ceně zboží již byly započteny poplatky na likvidaci elektroodpadu dle zákona č. 185/2001 Sb. a poplatky za autorské odměny dle vyhlášky č. 488/2006 a č. 408/2008 Sb. v platném znění, pokud se tyto na výrobek vztahují.

Mobilní | Klasický

.