ASUS VA24EHE

ASUS VA24EHE
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

90LM0560-B01170

Kód zboží

1583505

Výrobce
Asus
EAN

4718017451284

Záruka
36 Měsíců

ASUS VA24EHE, 24" IPS, 1920x1080@75Hz, 250cd, DVI-D, D-Sub, TÜV certifikace

24palcový monitor Asus VA24EHE je vhodný pro každou kancelář i domácnost. IPS panel s Full HD rozlišením poskytuje skvělý obraz v živých barvách. Díky širokému pozorovacímu úhlu 178° se obraz nemění, ať už před monitorem stojíte, sedíte nebo se chcete se

    Popis a parametry

    Popis produktu

    24palcový monitor Asus VA24EHE je vhodný pro každou kancelář i domácnost. IPS panel s Full HD rozlišením poskytuje skvělý obraz v živých barvách. Díky širokému pozorovacímu úhlu 178° se obraz nemění, ať už před monitorem stojíte, sedíte nebo se chcete se svou prací pochlubit kolegům.

    Samozřejmostí jsou také technologie pro ochranu vašeho zraku. TÜV Rheinland certifikované technologie Flicker-free a Low Blue Light snižují únavu očí, takže můžete pracovat, sledovat filmy nebo brouzdat po internetu mnohem déle. Dell přidal monitoru také několik vylepšení pro herní nadšence v podobě funkcí Asus GamePlus.
    Perfektní zobrazení

    IPS panel s širokým pozorovacím úhlem 178° nabízí úžasnou podívanou téměř z jakéhokoliv úhlu. Ostrý obraz a věrné podání barev si prostě vychutnejte odkudkoliv.
    Bezrámečkový design

    Asus VA24EHE má velice tenký rámeček, takže se skvěle hodí pro využití v sestavách více monitorů. Více prostoru pro práci i zábavu přijde určitě vhod.
    Plynulé vizualizace díky technologii Adaptive-Sync

    Technologie Adaptive-Sync, která eliminuje trhání obrazovky a snímků vám poskytne plynulý obraz a zobrazení her. Tím vám dává převahu v FPS střílečkách, závodech, strategiích v reálném čase a sportovních titulech. (Adaptive-Sync pracuje s novými obnovovacími frekvencemi v rozsahu od 48 Hz do 75 Hz).
    Exkluzivní technologie ASUS GamePlus

    Pokud jde o design, ASUS v první řadě vždy myslí na zákazníky. Exkluzivní klávesová zkratka ASUS GamePlus s funkcemi zaměřovacího kříže, časovače a čítače FPS, vám poskytuje herní vylepšení a pomůže vám vytěžit z každé hry maximum. Tato funkce je vyvíjena na základě zpětné vazby od hráčů, což jim na oplátku umožňuje zlepšovat jejich herní dovednosti.
    Exkluzivní technologie ASUS SplendidPlus

    Zvýšili jsme laťku začleněním některých našich proprietárních technologií, abychom vám poskytli skutečně živý vizuální zážitek. Technologie Splendid Video Intelligence optimalizuje videa a obrázky zlepšením jasu, kontrastu a ostrosti barev. ASUS Splendid nabízí kromě režimů Krajina, Standardní, Kino, sRGB a Noční zobrazení dva nové režimy – Čtení a Tmavá místnost. Technologie Low-Blue Light a Flicker free snižují namáhání očí během dlouhého sledování.
    ASUS filtr modrého světla

    Filtr modrého světla certifikovaný společností TÜV Rheinland, vás chrání před škodlivým modrým světlem a pomocí klávesové zkratky můžete snadno přistupovat k jeho čtyřem různým nastavením. VA24EHE prošel přísnými testy výkonnosti a byl certifikován laboratořemi TÜV Rheinland, globálním poskytovatelem technických, bezpečnostních a certifikačních služeb. Tato certifikace vám zaručuje, že monitor se vyznačuje kvalitním zobrazením bez blikání obrazu a nízkými úrovněmi modrého světla.
    Technologie Flicker-free

    Je čas rozloučit se s unavenýma očima. VA24EHE disponuje technologií ASUS Flicker-free, která je certifikována společností TÜV Rheinland. Snižuje blikání obrazu a zajišťuje tak pohodlný zážitek při sledování. Tato technologie pomáhá minimalizovat únavu očí a předcházet dalším škodlivým onemocněním, zejména pokud trávíte nespočet hodin před obrazovkou s vašimi oblíbenými videi či hrami.

    Hlavní přednosti
    -    Obnovovací frekvence až 75 Hz s technologií Adaptive-Sync
    -    VESA adaptér pro zavěšení na stěnu a ušetření pracovní plochy
    -    Technologie Eye care, Flicker free a Low Blue Light pro ochranu zraku

    Specifikace
    -    Typ obrazovky: IPS
    -    Podsvícení: LED
    -    Úhlopříčka: širokoúhlá obrazovka 23,8" (60,5 cm)
    -    Rozlišení: 1920 x 1080
    -    Odezva: 5 ms
    -    Rozteč bodu: 0.2745 mm
    -    Poměr stran: 16 : 9
    -    Povrch displeje: matný
    -    Jas: max. 250 cd/m2
    -    Kontrast: max. 1000 : 1
    -    Pozorovací úhly (horizontál / vertikál): 178° / 178°
    -    Počet barev: 16,7M (real 8 bit)

    Konektory
    -    1x HDMI
    -    1x D-Sub
    -    1x DVI-D

    Napájení
    -    Spotřeba: < 15,7 W
    -    Vstupní napětí: 100 - 240 V, 50 / 60 Hz

    Ostatní
    -    Montáž na zeď: VESA: 100 x 100 mm
    -    Naklápění monitoru: -5°~ + 23°
    -    Barva: černá
    -    Rozměry se stojanem (Š x V x H): 540,45 x 403,67 x 203,94 mm
    -    Rozměry bez stojanu (Š x V x H): 540,4 x 324,8 x 44,4 mm
    -    Hmotnost: 3.18 kg bez stojanu, 3,57 kg se stojanem


    Poznámka výrobce:

    ASUS je jednou z předních značek v oblasti elektroniky a počítačového hardwaru. Společnost byla založena v roce 1989 a sídlí v Tchaj-peji na Tchaj-wanu. ASUS se věnuje výrobě a designu širokého spektra produktů, včetně základních desek, notebooků, tabletů, herních zařízení, smartphoneů, monitorů a dalšího příslušenství.

    ASUS má vynikající pověst a je oblíbeným výrobcem počítačového hardwaru díky svému důrazu na kvalitu, výkon a inovace. Společnost je známa pro své základní desky, které jsou vysoce hodnoceny pro svou spolehlivost a funkčnost. ASUS také vyrábí různá herní zařízení pod značkou ROG (Republic of Gamers), která jsou populární mezi hráči pro svou vysokou výkonnost a pokročilé herní funkce.

    Stránky výrobce:

    https://www.asus.com/cz

    Parametry

    Poměr stran: 

    16:9

    Rozlišení obrazu: 

    Rozlišení obrazu

    Fyzické rozlišení udává počet jednotlivých bodů (pixelů), ze kterých se obraz skládá na vodorovné a svislé ose. Velikost bodů je dána vztahem rozlišení vůči úhlopříčce obrazu.

    1920x1080

    Úhlopříčka displeje: 

    24"

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA