Logitech bezpečnostní kamera Circle view, černá

Logitech bezpečnostní kamera Circle view, černá
 

-3%

Part Nr.

961-000490

Kód zboží

1620538

Výrobce
Logitech
EAN

5099206089228

Záruka
24 Měsíců

Zabezpečené video, kterému můžete důvěřovat Zajistěte svému domovu lepší zabezpečení díky domácí bezpečnostní kameře Circle View kompatibilní se sadou HomeKit. Disponuje obrazem Logitech TrueView™, nejlepším ve své třídě, širokým zorným polem 180° a integ

Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
3 404 Kč
Recyklační poplatek
12.00 Kč , DPH:  21%  (Bezpečnostní kamery všechny bezpečnostní a zálohov)
Vaše cena  s RP*
3 264 Kč
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
4 064 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
3 950 Kč
Vaše cena bez DPH
3 264 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Zabezpečené video, kterému můžete důvěřovat
    Zajistěte svému domovu lepší zabezpečení díky domácí bezpečnostní kameře Circle View kompatibilní se sadou HomeKit. Disponuje obrazem Logitech TrueView™, nejlepším ve své třídě, širokým zorným polem 180° a integrovanými funkcemi zajištění soukromí pro dokonalý klid na duši vaší rodiny, uvnitř i venku.

    Obraz Logitech TrueView, nejlepší ve své třídě
    Kamera Circle View disponuje naší technologií obrazu Logitech TrueView™, nejlepší ve své třídě. Snímejte vše v dokonale ostrých detailech s rozlišením Full HD,skleněnou optikou s diagonálním zorným polem 180° a dalšími prvky.

    Zaměřte se na celek
    S ultraširokým zorným polem 180° budete moci soustředit svou pozornost na to důležité, aniž by vám uniklo, co se děje okolo

    Mimořádná čistota
    Skleněná optika a vysoce kvalitní senzor se širokým dynamickým rozsahem vám umožní zachytit každičký detail zcela čistě, a to bez ohledu na příliš světlé nebo naopak tmavé okolní světelné podmínky.

    Vylepšené noční vidění
    Infračervené noční vidění kamery Circle View je optimalizováno pro viditelnost celé oblasti a vynikající čistotu obrazu ve tmě na vzdálenost až 4,5 m.

    Stvořeno pro Váš domov
    Kamera Circle View se vyznačuje úchvatným designem s prémiovými prvky, mimo jiné kovovou základnou, matnou povrchovou úpravou a napájecím kabelem, který snadno splyne s libovolným prostorem.

    Snadná instalace
    Zapněte kameru, přidejte příslušenství do aplikace Domácnost na vašem podporovaném zařízení iPhone nebo iPad, naskenujte jedinečný instalační kód a je to. To je vše.

    Možnost prakticky libovolného umístění
    Kameru Circle View můžete snadno umístit na poličku nebo stěnu, přičemž disponuje vodotěsným tělem, které odolá všem živlům.

    Funkce sklopení
    Potřebujete zajistit soukromí během okamžiku? Jednoduše sklopte kameru dolů pro okamžité přesměrování záběru

    Jednoduché vypnutí
    Tlačítko v zadní části okamžitě deaktivuje zvuk i obraz a nenechá vás při důvěrných okamžicích na holičkách.

    Další možnosti ovládání v aplikaci Apple HomeKit
    Kamera je kompatibilní se sadou Apple HomeKit a podporuje funkci Zabezpečené video HomeKit s rozšířenými funkcemi ochrany soukromí, mimo jiné end-to-end šifrováním, analýzou videa v domácnosti, automatickým záznamem a dalšími

    Integrovaná funkce zabezpečené video homekit
    Kamera Circle View je uceleně integrovaná do sady HomeKit. Kamera podporuje funkci Zabezpečené video HomeKit, která vám umožní bezpečně ukládat aktivity detekované vašimi kamerami do úložiště iCloud.

    Zabezpečené video s end-to-end šifrováním
    Video streamované z kamery Circle View a úložiště iCloud do vašich zařízení je zabezpečeno end-to-end šifrováním, takže si jej můžete zobrazit pouze vy a osoby, se kterými sdílíte svou aplikaci Domácnost.

    Inteligentní zajištění soukromí
    Pomocí sady HomeKit si navolte, kdy může vaše kamera Circle View streamovat a zaznamenávat video. V aplikaci Domácnost nastavte, aby vaše kamera Circle View automaticky streamovala a zaznamenávala aktivity, když jste vy a ostatní pryč, a vypnula se, když jste doma.

    Historie záznamů v iCloudu
    Do úložiště iCloud se z vaší kamery Circle View bezpečně ukládá 10denní historie záznamů aktivovaných pohybem, které si můžete zobrazit v aplikaci Domácnost. V rámci plánu předplatného 200 GB si můžete zdarma přidat jednu kameru, nebo až pět kamer v rámci plánu 2 TB. Záznamy z kamer zohledňují limit vašeho úložiště iCloud.

    Komplexní oznámení
    Přijímejte komplexní oznámení na svá zařízení iPhone nebo iPad a přehrávejte videoklipy přímo ze zamčené obrazovky, když je zaznamenána aktivita vaší kamerou Circle View.

    Inteligentní detekce
    Zaznamenávejte důležité události uvnitř i okolo vašeho domova. Apple TV, HomePod nebo iPad fungující jako domácí rozbočovač inteligentním způsobem rozhodne, zda se na záznamu pořízeném vaší kamerou Circle View nachází osoba, zvíře nebo vozidlo, a poté jej za vás bezpečně uloží do úložiště iCloud.

    Aplikace Apple HomeKit
    Sledujte živý streaming s obousměrným zvukem nebo zaznamenané video z kamery Circle View na svém zařízení iPhone, iPad nebo Mac. Sdílejte svou aplikaci Domácnost s ostatními, aby mohli video sledovat také.

    Požadavky sady HomeKit:
    Kameru Circle View si můžete nastavit v aplikaci Apple Domácnost na zařízení iPhone s iOS 13.2 nebo novějším / iPad s iPadOS 13.2.x nebo novějším.
    Pro vzdálené živé sledování a oznámení, historii aktivit, automatizaci a inteligentní detekci je zapotřebí domácí rozbočovač (HomePod s iOS 13.2 nebo novějším / Apple TV s tvOS 13.2 nebo novějším / iPad s iPadOS 13.2 nebo novějším).
    Podporovaný plán předplatného iCloud pro ukládání historie aktivit – jedna kamera na plán 200 GB / až 5 kamer na plán 2 TB.

    Rozměry
    Výška: 5.68 cm
    Šířka: 6.72 cm 2(pouze tělo kamery – v zavřené pozici)
    Hloubka: 7.05 cm 3(pouze tělo kamery – v zavřené pozici)
    Hmotnost: 253 g 4(pouze tělo kamery – bez kabelu)

    Technické parametry
    Podpora bezdrátových protokolů:: Wi-Fi 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
    Objektiv + zorné pole kamery: Skleněný objektiv se 180stupňovým zorným polem DFOV
    Senzor + video
    16:9 format sensor with up to 1080p HD video recording support
    Podpora nočního vidění: Na principu infračerveného (IR) světla, automaticky spouštěné v závislosti na senzoru okolního světla před kamerou
    Podsvícení pro noční vidění: 2 IR indikátory LED, které poskytují podsvícení v přehledné oblasti na vzdálenost až 4,5 metru (15 ft)
    Mikrofon: digitální MEMS
    Reproduktor: mono

    Obsah balení
    Full HD bezpečnostní kamera odolná vůči povětrnostním vlivům s připojením 2,4 GHz na principu Wi-Fi (802.11 b/g/n) s pevným napájecím kabelem o délce 3,3 metru (10 stop)
    Vnitřní zdroj napájení USB
    Materiál pro upevnění na stěnu (montážní destička, klipy pro kabel, šrouby a hmoždinky)
    Příručka rychlého spuštění

    Informace o záruce
    Dvouletá omezená záruka na hardware

    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA