Zyxel LTE3316-M604 4G LTE Router, wireless AC1200, slot na SIM, 4x gigabit RJ45

Zyxel LTE3316-M604 4G LTE Router, wireless AC1200, slot na SIM, 4x gigabit RJ45
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

LTE3316-M604-EU01V2F

Kód zboží

1593881

Výrobce
ZyXel
EAN

4718937607631

Záruka
24 Měsíců

Interiérové přístupové zařízení Zyxel LTE3316-M604 4G LTE-A podporuje integrovaný hlasový router Cat. 6 s dvoupásmovým souběžným připojením dle standardu AC1200 Zařízení nabízí mobilní připojení k internetu s rychlostí přenosu dat až 300/50 Mbps (downl

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Interiérové přístupové zařízení Zyxel LTE3316-M604 4G LTE-A podporuje integrovaný hlasový router Cat. 6 s dvoupásmovým souběžným připojením dle standardu AC1200

    Zařízení nabízí mobilní připojení k internetu s rychlostí přenosu dat až 300/50 Mbps (downlink/uplink) a zpětnou kompatibilitu se sítěmi 4G a 3G. Zařízení funguje na bázi více WAN, takže uživatelům poskytuje spolehlivé a konzistentní širokopásmové připojení k internetu prostřednictvím mobilní nebo kabelové WAN.
    Provedení plug-and-play, intuitivní průvodce ve webovém rozhraní a aplikace LTE Ally navíc zaručují pohodlnou a snadnou správu routeru Zyxel LTE3316 pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.
    Díky zařízení Zyxel LTE3316 mohou operátoři koncovým zákazníkům poskytovat lepší, spolehlivější a bleskově rychlé připojení k internetu, které umožňuje plynulé streamování online videí a hudby a křišťálově čisté a vysoce kvalitní VoLTE/hlasové hovory doma, v práci i na vzdálených místech pokrytých mobilním internetem.

    Mobilní internet s rychlostí přenosu dat až 300/50 Mbps (download/upload)

    Dvoupásmové souběžné připojení dle standardu AC1200

    Podpora L2TPv2 a klientského režimu GRE VPN

    Podpora technologie CS-Voice nebo VoLTE

    Režimy Bridge a Router

    Mobilní WAN se záložním přepnutím na Ethernet WAN

    SMA porty pro externí LTE/3G anténu

    Aplikace LTE Ally pro zařízení iOS nebo Android***

    Výhody

    Bleskově rychlé mobilní připojení k internetu
    Interiérové zařízení Zyxel LTE3316 4G LTE-A poskytuje mobilní připojení k internetu, které je dvakrát rychlejší než UE Cat. 4 a současně lepší než ethernetové připojení po pevné lince. Zařízení navíc podporuje agregaci pásem 4G LTE-A 2x DL, dosahuje rychlosti až 300 Mbps při downloadu a 50 Mbps při uplinku a je zpětné kompatibilní se širokopásmovými sítěmi 3G a 4G.
    Režimy Bridge a Router
    Zyxel LTE3316 disponuje režimy bridge a router, takže se dokáže přizpůsobit většině ethernetových zařízení a bran, aby byla zajištěna bezproblémová a kompletní integrace s vaší zákaznickou jednotkou a splněny potřeby vašich uživatelů.

    Sdílení WiFi pomocí dvoupásmové souběžné bezdrátové LAN standardu AC1200
    Superrychlá WiFi integrovaná do zařízení Zyxel LTE3316 dosahuje v případě dvoupásmové (2,4 GHz a 5 GHz) bezdrátové LAN standardu 802.11n a 802.11ac rychlosti až 1200 Mbps. Díky ideálnímu pokrytí může WiFi současně sdílet až 32 připojených zařízení.

    Záloha přes více WAN pro nonstop připojení k internetu
    Provedení využívající více WAN poskytuje spolehlivé připojení k internetu prostřednictvím mobilní WAN nebo Ethernet WAN.

    Volání v ultra vysoké kvalitě
    Integrovaná hlasová podpora umožňuje křišťálově čisté VoLTE hovory nebo CSFB hovory v ultra vysoké kvalitě.

    Poznámka výrobce:

    Zyxel je renomovanou značkou v oblasti síťových řešení a informačních technologií. Společnost byla založena v roce 1989 a sídlí na Tchaj-wanu. Její produkty a služby jsou dodávány do více než 150 zemí po celém světě.

    Zyxel se specializuje na poskytování široké škály síťových produktů, včetně směrovačů, přepínačů, bezdrátových zařízení, firewallů, VPN (Virtual Private Network) a dalšího firemního hardwaru a softwaru. Produkty Zyxel jsou navrženy tak, aby usnadňovaly rychlou a spolehlivou konektivitu a správu sítí pro domácnosti, malé a střední podniky a velké korporace.

    Zyxel se také specializuje na bezpečnostní a síťová řešení pro MSPs (Managed Service Providers) a ISP (Internet Service Providers). Společnost nabízí přístupové body, gateways a další technologie, které umožňují poskytovatelům služeb poskytovat vysokorychlostní připojení a výkonnou síťovou infrastrukturu pro své zákazníky.

    Stránky výrobce:

    http://www.zyxel.cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA