Thule EuroWay G2 922

TH922020

Nový produkt

NA OBJEDNÁVKU

11 990 Kč s DPH

Nosič kol na tažné zařízení Thule EuroWay G2 922 (předchozí model k aktuálnímu modelu Thule VeloCompact 926) je exklusivní, pohodlný a lehký nosič kol na 3 kola. Thule EuroWay G2 922 se dá snadno připevnit k tažnému zařízení pouhým uzavřením páky. Má naklápění ovládané nožním pedálem a odnímatelný a snadno posuvný držák rámů kol. Nosič Thule 922 je zamykací k tažnému zařízení, stejně tak všechny kola jsou uzamykací k nosiči.

Nosič na kola Thule EuroWay G2 922 je praktickým pomocníkem pro každého, kdo chce přepravovat svá jízdní kola efektivně a bez jakéhokoliv omezení. Jízda s tímto nosičem je komfortní a upevnění probíhá jednoduchým pohybem páky. Mezi jeho další přednosti patří systém naklápění a možnost uzamykání. Thule EuroWay G2 922 je kvalitní a přitom lehký nosič, který si zamilujete.

 

Základní parametry a bezpečnost nosiče Thule EuroWay G2 922

Thule EuroWay G2 922 je nosič na kola za auto, který zvládne přepravit i tři kola a má nosnost až 51 kg. Hodí se tak i pro převoz i těžších bicyklů. Má elektrickou 13-ti pólovou zásuvku. Pokud nemáte na svém tažném zařízení 13-ti pólovou euro zásuvku, je možné v tomto případě využít adaptér Thule 9906 na 7-mi pólovou zásuvku. Mezi největší přednosti tohoto nosiče patří dostatečný prostor mezi koly, nízká hmotnost a odklápěcí systém. Thule EuroWay G2 922  je zhotoven z velice kvalitních materiálů a to především na místech, která se starají o upevnění a zajištění kol a která jsou nejvíce zatěžovaná. Kola v nosníku pevně a stabilně drží a samozřejmě nechybí ani možnost jejich uzamčení pro případ, že se musíte od vozu vzdálit

 

Praktičnost a množství adaptérů

Je na čase se rozloučit se starými způsoby přepravy. Již nemusíte vozit svá jízdní kola v interiéru automobilu a zabírat si tak místo, které byste mohli využít na zavazadla nebo pro vaše větší pohodlí. Převážení kol pomocí speciálních nosníků je moderní, efektivní a především bezpečné řešení. Thule EuroWay G2 922 je nosič, který se upevňuje k tažnému zařízení za vůz. Nenarušuje tak téměř aerodynamické a jízdní vlastnosti automobilu a cestování s ním je velice komfortní. Brzy se stane nenahraditelným pomocníkem každého, kdo převáží bicykly. Je kompatibilní s různými typy kol – nezáleží, zda máte silniční nebo horské, k němuž v dámském provedení poslouží adaptér rámu Thule 982. Tento nosič si poradí s každým provedením a lze na něj naložit až tři bicykly. Můžete jej použít také na jakýkoliv vůz, který má lidově řečeno „kouli“. Dokonce se dá využívat i pro SUV s náhradní pneumatikou v zadní části, kdy se za zase pomoci adaptéru Thule 9202 přizpůsobí na úkor prostoru pro jedno jízdní kolo. V případě, že máte robustnější kola, jež zakrývají brzdová světla, využijte Thule třetí brzdové světlo 9902 pro větší viditelnost a tím i vyšší bezpečnost

 

Funkce sklápění

Kolikrát se stane, že naložíte kola a potřebujete se pro něco ještě zastavit do kufru. Říkáte si teď, jak to udělat, když máte za autem připevněné bicykly? I na to však Thule EuroWay G2 922 myslí a proto přináší jedinečnou technologii, jež tento problém hravě vyřeší. Tou je odklopný systém, který v rychlosti umožní přístup ke všem věcem, které jste si uložili do zadních dveří nebo které tam chcete ještě do kufru přidat. Nemusíte tak kola pokaždé dávat dolů a zase je nandávat. Funkce sklápění vám ušetří čas i námahu. Ovládání je velice snadné a provádí se pouze pohybem nohy.

 

Snadná instalace

Nosič na kola Thule EuroWay G2 922 má navzdory vysoké kvalitě i velice nízkou hmotnost. Váží pouhých 16,5 kg a tak je manipulace s ním naprosto bezproblémová. Nosič dokáží připevnit za auto i fyzicky méně zdatní jedinci. Také ovládání není nijak náročné a provádí se díky páce. Stačí vám jediný pohyb ruky, aby byla konstrukce bezpečně zajištěná a nosič byl okamžitě připravený pro jízdu. Po upevnění velice dobře a spolehlivě drží na svém místě na krátkou i dlouhou vzdálenost a rovněž i v zatáčkách nebo při prudších změnách rychlosti. Nehrozí překlopení ani uvolnění samotného nosiče ani pohyb kol v něm zacvaknutých. Pořiďte si jedinečného a spolehlivého pomocníka, kterého můžete okamžitě připravit k použití a v případě potřeby jej složit do skladnějších a kompaktnějších rozměrů.

 

Rozměry nosiče kol na tažné zařízení Thule 922 jsou: šířka 105 cm (při vysunutí světel a uchycení kol je šířka 120 cm), hloubka 75 cm, rám na výšku má 80 cm. Při sklopení rámu se hloubka zvýší.

  • Max. počet jízdních kol 3 kola
  • Rozpětí uchycení rámu 22-80 mm
  • Uchycení pneumatik Rychlé uvolnění - pásky
  • Uzamčení kola do nosiče Ano
  • Schválení TÜV Ano
  • Splňuje normy CityCrash Ano
  • Max. zátěž 51 kg
  • El. zásuvka13-ti pólová (7-mi pólová s adaptérem Thule 9906)
  • Uzamčení nosiče k autu Ano
  • Sklopná funkce s naloženými koly Ano - nožní pedál
  • Zadní světla Ano
  • Schválení ECE Ano
  • Rozměry šířka 105 cm (vysunutí 120 cm), hloubka 75 cm, výška 80 cm
  • Vzdálenost mezi jízdními koly 19 cm

Ilustrační video:

HMOTNOST 19 kg
NOSNOST 51 kg
VNĚJŠÍ ROZMĚRY 126 x 74 x 80 cm
BARVA Black/Aluminium
MAXIMÁLNÍ POČET KOL 3 (4)
MAXIMÁLNÍ HMOTNOST KOLA 25 kg
ROZMĚRY SLOŽENÉHO NOSIČE 103 x 74 x 35 cm
NAPÁJECÍ KONEKTOR 13-pin
VHODNÝ PRO ROZMĚRY RÁMU 22–80 mm
ROZESTUP MEZI KOLY 19 cm

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Předchozí
Další
Compare