Amazfit GTS 2 Mini/Black/Sport Band/Black

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
2 189 Kč
1 809 Kč bez DPH
Kód: ID355939 Prod. číslo: 6972596102656 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Amazfit GTS 2 Mini/Black/Sport Band/Black
K nejsilnějším vlastnostem těchto hodinek patří tenký design, lehkost a AMOLED obrazovka s funkcí „Always on Display“. Zmínit musíme také schopnost měřit úroveň okysličení (saturaci) krve a podporu více než sedmdesáti sportovních aktivit. Amazfit GTS 2 Mini se od základní verze odlišují především svými rozměry a hmotností. Jsou (bez snímačů) tenké pouhých 8,95 milimetrů a bez řemínku váží jen 19,5 gramů. Díky tomu ani při dlouhodobém nošení prakticky nebudete vědět, že je máte na zápěstí. Pochopitelně nechybí možnost změny ciferníku. Tu lze provést z mobilní aplikace Zepp, kde je k dispozici více než padesát různých vzhledů. Většina z nich pak obsahuje i odpovídající Always on Display provedení. Kromě toho je možné nahrát si na pozadí vlastní obrázek nebo fotografii. Chytré hodinky Amazfit GTS 2 Mini podporují měření a analýzu více než sedmdesáti sportovních aktivit. Pokrývají tak prakticky všechny indoorové i outdoorové sporty a poskytnou vám data o tom, jak váš organismus reaguje na zátěž. Budete mít dokonalý přehled o fázích, podmínkách a zónách tepové frekvence. Pokud při sportování rádi posloucháte hudbu z mobilního telefonu, pak jistě uvítáte možnost ovládat její přehrávání (přeskakovat mezi skladbami, pozastavit a opětovně spustit) z hodinek. Specifikace: Obrazovka: 1,55” AMOLED, rozlišení 354 × 306 obrazových bodů, dotyková Hmotnost: 19,5 g (bez řemínku) Senzory: zrychlení, gyroskop, geomagnetický senzor, senzor okolního světla, BioTracker 2 PPG, optický snímač srdeční frekvence Materiál těla: slitina hliníku + plast Materiál řemínku: silikon Odolnost proti vodě: 5 ATM Baterie: 220 mAh, výdrž až 14 dnů, doba nabíjení 2 hodiny Podpora sportovních režimů: více než 70 Měření tepu: ano Měření okysličení krve: ano Varianty / Barvy: Midnight Black, Flamingo Pink a Sage Green Konektivita: Bluetooth 5.0 BLE Podporovaná zařízení: Android 5.0 nebo iOS 10.0 a vyšší Aplikace: Zepp Záruka: 24 měs. https://www.amazfit.com/en/gts2-mini.html
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci