Vážení zákazníci, prosíme POZOR! Od 2. do 4. dubna probíhá v našem skladu v Úžicích u Kralup n/V inventura. V těchto dnech nebude možné osobně vydávat jakékoli zboží. Svou případnou návštěvu, prosíme, plánujte mimo uvedený termín. Zákaznická linka i e-shop jsou Vám plně k dispozici, objednávky přijímáme bez omezení. Děkujeme za pochopení.

Autonabíječka 9stupňová, řízená mikroprocesorem, 12/6V, 4A

Značka: EXTOL PREMIUM
Dostupnost Skladem do 6 dnů
Kód: 8897300
1 459 Kč 1 206 Kč bez DPH
Autonabíječka 9stupňová, řízená mikroprocesorem, 12/6V, 4A
Značka: EXTOL PREMIUM
Autonabíječka 9stupňová, řízená mikroprocesorem, 12/6V, 4A
Akce
Nabíječka je určena pro nabíjení 12 v nebo 6 v olověných akumulátorů se zaplavenou elektrodou WET i Calcium, MF VRLA akumulátorů, AGM, i gelových v rozsahu jmenovité kapacity baterií 1,2 – 80 Ah. Pro svou práci využívají automatický přepínací mód o vysoké frekvenci. Vestavěný mikroprocesor v naprogramovaných devíti fází procesu zajistí nabití baterií až do 100% jejich originální kapacity. Umožňuje automaticky (nebo volitelně) znovuoživení částečně sulfátovaných baterií. Nabíjí a zachraňuje vyčerpané baterie. V automatickém udržovacím módu dodává bateriím pouze tolik potřebné energie, která se rovná jejímu samovybíjecímu proudu, takže umožní uživateli ponechat baterii spojenou s nabíječkou i po několik měsíců a udržet ji ve stále plném stavu nabití.
9 nabíjecích stupňů1-vyhodnocení stavu baterie
2-zotavení baterie
3-pozvolné zahájení nabíjení
4-nabíjení konstantním pulzním proudem
5-regenerace(desulfatace)
6-nabíjení konstantním proudem
7-snižování nabíjecího proudu
8-kontrola stavu
9-konstantní napětí, udržovací pulzní proud
- Určena pro nabíjení 12 v nebo 6 v olověných akumulátorů se zaplavenou elektrodou WET i Calcium, MF VRLA akumulátorů, AGM, i gelových v rozsahu jmenovité kapacity baterií 1,2–80 Ah.
- 12/6 V, 4A
Kategorie: Nabíječky a udržovací zdroje
Hmotnost: 0.78 kg


Extol Premium je typickým představitelem třídy Master. Na rozdíl od hobby nářadí, jehož jediným parametrem je často cena, konstruktéři nářadí Extol Premium kladou důraz na kvalitu použitých materiálů a technologií, zpracování, design, parametry a ergonomii.
Tato kategorie je zárukou, že za dostupnou cenu kupujete kvalitní výrobek vyrobený podle nejnovějších technologií a naplňující v mnoha směrech ta nejvyšší očekávání. Zároveň přináší řadu řešení a patentů, které byly dosud výsadou profesionálních značek.