TP-Link Archer C6U Wi-Fi Router

Kód zboží (ID): 4509359
Stav zboží: Nové
Dostupnost: skladem
Datum odeslání: Expedujeme zítra
Výrobce: TP-Link
Kód zboží: 4509359
Číslo zboží (PN): Archer C6U
EAN: 6935364089429
Záruka koncový zákazník: 36 měsíců
Záruka při koupi na IČO: 36 měsíců
Cena bez DPH: * 1021.29 Kč
Cena vč. DPH: * 1236 Kč
* - cena uvedena vč. recyklačních a autorských poplatků.

Popis produktu:

Dvoupásmová Wi-Fi AC1200

Archer C6U vytváří spolehlivou a rychlou síť s technologií Wi-Fi 802.11ac. Pásmo 2,4 GHz poskytuje rychlosti až 300 Mb/s, je připravené na každodenní úkoly, jako je odesílání e-mailů a procházení webu, zatímco pásmo 5 GHz poskytující rychlosti až 867 Mbit/s je ideální pro streamování videa v HD a online hraní bez zpoždění.

Archer C6U

Zvýšené pokrytí Wi-Fi, v celém domě

Čtyři externí antény vysílají signál Wi-Fi do všech koutů vašeho domova. Zůstaňte ve spojení a užijte si rychlé Wi-Fi, ať už sedíte na pohovce nebo na balkóně. Technologie Beamforming detekuje zařízení, i když jsou vzdálená nebo mají nízký výkon, a koncentruje na ně sílu bezdrátového signálu.

Archer C6U

MU-MIMO technologie

MU-MIMO umožňuje Archeru C6U obsluhovat více zařízení najednou. Žádné další přetížení nebo latenci šířky pásma. Všechna zařízení získávají svá data rychleji s efektivnějším využitím Wi-Fi!

Archer C6U

Rychlejší připojení a snadné sdílení

Gigabitové ethernetové porty poskytují maximální rychlosti po kabelu. Zapojte své počítače, chytré televizory a herní konzole pro rychlé a spolehlivé připojení. Snadné připojení externích paměťových zařízení k portu USB 2.0 pro rychlé sdílení souborů, fotografií a videí.

Archer C6U

Je to také Access Point

Přepněte pracovní režim Archeru C6 do režimu přístupového bodu a sdílejte svoji kabelovou síť s dalšími bezdrátovými zařízeními.

Obsah balení

  • Zařízení
  • Napájecí adaptér 12 V / 1 A
  • Patch kabel

Je popisek zboží neúplný? Zkuste si zobrazit alternativní popisky zde:

Prodejce i výrobce si vyhrazuje právo změny parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Chcete-li mít ohledně konkrétních parametrů aktuální informace kontaktujte nás. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.