JBL Charge 5 reproduktor, červená

CHARGE5JBLRED

Nový

Přenosný voděodolný (IP67) reproduktor, frekvenční rozsah 60Hz-20kHz, přehrávání bez dobíjení až 20 hodin, podporuje streamování hudby přes Bluetooth, USB-C rozhraní pro dobíjení kapesní elektroniky. Rozměry 223 x 96.5 x 94 mm, hmotnost 0.96 kg.

Více informací

Skladem

3 060,00 Kč včetně DPH
2 528,93 Kč bez DPH


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

JBL Charge 5 reproduktor, červená

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Barva Červená

JBL Charge 5 vám umožní vzít si oblíbenou hudbu kamkoli! Nabízí totiž luxusní zvuk JBL Original Pro Sound v kombinaci s až 20hodinovou výdrží na nabití nebo zvýšenou odolností dle IP67, abyste si party mohli užít i u bazénu či na pláži. Baterie o velkorysé kapacitě 7 500 mAh navíc znamená, že se reproduktor dokáže o energii podělit skrze USB-C port i s vaším telefonem, tabletem atp.

Hudbu můžete snadno streamovat z vašich chytrých zařízení prostřednictvím Bluetooth a nabízí se také šikovná funkce PartyBoost pro spojení více kompatibilních reproduktorů pro stereo efekt a ještě výkonnější ozvučení.

Klíčové vlastnosti:

  • Vynikající zvuk JBL Original Pro Sound
  • Luxusní výdrž na nabití až 20 hodin
  • Vysoká odolnost dle IP67
  • Bezdrátové streamování hudby přes Bluetooth
  • Funkce PartyBoost pro spárování s dalšími reproduktory
  • Funkce powerbanky pro dobíjení mobilů, tabletů atp.


JBL Original Pro Sound

Na dokonalý zvuk se můžete těšit díky technologii JBL Pro Sound. Charge 5 je vybaven optimalizovaným měničem dlouhé exkurze, stejně jako samostatným výškovým reproduktorem a také duálními basovými reproduktory. Výsledkem je bohatý zvuk, který si naplno užijete venku i uvnitř.

20hodinová výdrž

Integrovaná Li-ion baterie s kapacitou 7 500 mAh je zárukou toho, že můžete hudbu poslouchat bez přístupu k zásuvce až 20 hodin.

Vodotěsný dle IP67

Hudbu si nyní můžete užívat i u bazénu nebo na pláži. Odolnost proti vodě a prachu je totiž garantována stupněm IP67.

Bezdrátová svoboda

Bezdrátově můžete díky integrovanému Bluetooth k reproduktoru připojit současně až dva smartphony, tablety a další chytrá zařízení a užívat si ničím nerušený poslech s neobyčejnou silou.

PartyBoost

S funkcí PartyBoost lze spárovat kompatibilní reproduktory a dosáhnout stereo efektu.

Funkce powerbanky

Reproduktor má na těle navíc USB-C umožňující například doplnit energii vašemu telefonu či tabletu.