LAMAX Sphere2 Bluetooth reproduktor

Prodej ukončen
P/N
LMXSP2
Záruka
24 měsíců
EAN
08594175356342
Zobrazit alternativy

LAMAX Sphere2 – Ideální parťák na výlety

LAMAX Sphere2

Ideální parťák na výlety

Nechceš být ani chvíli bez favorite songů a zvuk z telefonu ti nestačí? To je jasný! Popadni LAMAX Sphere2, sežeň kámoše a užijte si den se super soundem v zádech. V autě, ve skateparku, doma, na zahradě či grilovačce – všude je správnej čas pro tvoje beaty. Připoj se přes Bluetooth 5.0 na vzdálenost klidně 10 metrů a neřeš zásuvky. S luxusní výdrží až 20 hodin reprák zvládne třeba týden. Poslouchej ve stylu, i když jsi na cestách.

LAMAX Sphere2 - Ideální parťák na výlety

Překvapí tvoje uši

LAMAX Sphere2 je nejlepší volba, když ti záleží na přenosnosti, ale nechceš dělat kompromisy v hudbě. Výkon 5 W je zárukou skutečně kvalitního soundu. Žádný chrčení, jenom solidní basy a clean poslech. K dokonalýmu audio požitku přispívá i naše technologie BeatBass, tak dávej volume doprava! S funkcí TWS můžeš instantně připojit další kousek a udělat si pořádný stereo, ať už třeba u notebooku, nebo venku s kámošema.

Překvapí tvoje uši

Reprák pro nespoutaný život

Reproduktor vydrží hrát až 20 hodin. To je výrazně víc než srovnatelní konkurenti, což pro tebe to znamená jediný – sbal ho do báglu a vyraz ven. LAMAX Sphere2 ti bude dělat společnost na hiku, stejně jako doma v pokoji. Přenášení ti usnadní kompaktní rozměry a praktický poutko, co skvěle padne do ruky, případně s ním reprák snadno zavěsíš.

Reprák pro nespoutaný život

Připoj se, jak chceš

Bluetooth 5.0 všechny tracky spolehlivě přenese na vzdálenost až 10 metrů, není to ale jediná možnost. LAMAX Sphere2 umí hrát i z USB flashky, SD karty nebo naladí rádio – ideální, když se chceš vychillit v parku, ale neprošvihnout zprávy. Reproduktor v sobě má mikrofon, takže přes něj můžeš i telefonovat. Třeba z pikniku.

Připoj se, jak chceš

5 W výkon a super zvuk

Silný basy, clean zvuk a vysoká maximální hlasitost. K dispozici máš výkon 5 W, takže můžeš svoji hudbu s klidem posílat do okolí.

5 W výkon a super zvuk

Až 20 hodin na baterku

Reproduktor ti bude servírovat playlisty až 20 hodin při hlasitosti 50 %. Kvalitní baterka s kapacitou 1 200 mAh zaručí dlouhou životnost a nabití na full zabere 3 hodiny.

Až 20 hodin na baterku

Dosah až 10 metrů

Odvaž se díky Bluetooth 5.0 a užij si bezdrátovou svobodu na vzdálenost až 10 metrů v nejlepší kvalitě.

Dosah až 10 metrů

Přenosný MP3 přehrávač

Kromě Bluetooth můžeš využít i MicroSD kartu nebo USB flashku. Z repráku se pak stane samostatný přehrávač, který tvůj telefon ani nepotřebuje.

Přenosný MP3 přehrávač

Digitální tuner a rádio

Kdyby ti došla inspirace, rádio je další možnost. Digitální tuner najde dostupný stanice a uloží je do paměti. Stačí si vybrat tu svoji.

Digitální tuner a rádio

Propojení 2 repráků díky TWS

Vezmi ještě jeden LAMAX Sphere2 a pomocí funkce TWS si udělej pořádnou stereo soustavu. Výkon se ti znásobí a bez zpoždění můžeš hrát hned ze dvou reproduktorů.

Propojení 2 repráků díky TWS

BeatBass sound

Chceš se obklopit perfektně vybalancovaným zvukem v plný kvalitě? S naší BeatBass technologií nebudeš chtít přestat.

BeatBass sound

Ovládání na reproduktoru

Dávej play, pauzu, volume doprava nebo přijmi hovor. Všechno pohodlně díky tlačítkům přímo na reproduktoru.

Ovládání na reproduktoru

Kompaktní rozměry a poutko

Sphere2 je jako stvořený pro výlety. S váhou 201 gramů a kompaktními rozměry ho v báglu ani neucítíš. Kdykoliv ho taky můžeš odnést v ruce díky praktickému poutku.

Kompaktní rozměry a poutko

EAN

08594175356342

P/N

LMXSP2

Záruka

24 měsíců

Výrobce

Stav zboží

Nové

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Budeme rádi když se s námi podělíte o své zkušenosti s tímto produktem.

Pro přidání recenze musíte vyplnit všechna pole s označením * nebo se přihlaste na svůj účet.
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.