Logitech Marathon Mouse M705, blister

Logitech Marathon Mouse M705, blister
 
Part Nr.

910-001949

Kód zboží

1237485

Výrobce
Logitech
EAN

5099206023901

Záruka
36 Měsíců

Přesná myš vyrobená pro dlouhou výdrž, s profilovaným tvarem, posuvem se dvěma režimy a efektivnějším ovládáním, díky čemuž se vypořádáte s každým úkolem. Působivá výdrž baterie až 3 roky a zabezpečené bezdrátové připojení zajistí, že vás jen tak nezkl

Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Počítačová myš)
Vaše cena  s RP*
703 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
850 Kč
Vaše cena bez DPH
703 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Přesná myš vyrobená pro dlouhou výdrž, s profilovaným tvarem, posuvem se dvěma režimy a efektivnějším ovládáním, díky čemuž se vypořádáte s každým úkolem. Působivá výdrž baterie až 3 roky a zabezpečené bezdrátové připojení zajistí, že vás jen tak nezklame a odvede přesnou, vysoce efektivní práci stejně jako vy.

    Lepší posuv, snímání a vyšší produktivita. Posuv se dvěma režimy vám umožní přepínat mezi rychlostí a přesností, díky čemuž budete moci doslova prolétávat dlouhými webovými stránkami, nebo posouvat po jednotlivých řádcích. Mezi režimy lze přepínat jedním kliknutím. Přesné snímání vám zajistí vynikající ovládání kurzoru s rozlišením 1000 DPI. Naklápěcí kolečko vám umožní horizontální posuv – což je ideální pro prohlížení velkých tabulek, fotografií a webových stránek. Přizpůsobte si ovládání pomocí softwaru Logitech Options.

    Vysoce efektivní technologie v kombinaci s automatickým režimem spánku pro úsporu energie a vypínačem vám zajistí výdrž baterie až 36 měsíců. Pracujte bez obav díky výdrži až 3 roky na jednu sadu baterií.

    Profilovaný tvar plnohodnotné velikosti kopíruje přirozené zakřivení vaší ruky, díky čemuž zůstanete produktivní po delší dobu. Provedení pro pravou ruku navíc disponuje pogumovanými bočními úchyty pro větší pohodlí, díky čemuž budete moci pohodlně pracovat po celé hodiny.

    Silné a spolehlivé připojení vám zajistí volnost pohybu na vzdálenost až 10 metrů díky stabilnímu přijímači Unifying™ USB. K tomuto jedinému přijímači můžete připojit až šest kompatibilních zařízení bez obav ze zpoždění a výpadků. Myš M705 je kompatibilní se systémy macOS a Windows®. Navíc disponuje certifikátem Kompatibilní s Chromebook™, díky čemuž zůstanete produktivní bez ohledu na cokoli.

    Pomocí Logitech Options si přizpůsobte všech pět tlačítek myši M705, včetně prakticky umístěných tlačítek ovládaných palcem. Vytvořte si zkratky pro otevření okna prohlížeče, zobrazení na celou obrazovku, spouštění aplikací a dalších. Snadno se pohybujte po webových stránkách, tabulkách, obrázcích a zvyšte tak svou produktivitu. Díky intuitivnímu softwaru je přizpůsobení funkcí snadné.

    Parametry a podrobnosti

    Technologie senzoru - Přesné optické snímání - DPI (min/max): 1000 ± Tlačítka - Počet tlačítek: 5 Posuv - Ultrarychlé rolovací kolečko - Rolovací kolečko: ano, pogumované - Naklápěcí kolečko: ano, s funkcí prostředního tlačítka Baterie - Baterie: 36 měsíců 6Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání - Podrobnosti baterie: 2x AA (přiložené) Připojení - Typ připojení: Bezdrátové připojení 2,4 GHz - Bezdrátový dosah: 10 m Rozměry myši - Výška: 109 mm - Šířka: 71 mm - Hloubka: 42 mm - Hmotnost (s bateriemi): 135 g Obsah balení - Myš - Přijímač Logitech® Unifying - 2 baterie velikosti AA - Uživatelská dokumentace

    Více informací na webu výrobce: https://www.logitech.com/cs-cz/product/m705


    Produkt manažer:

    Petr Plíhal, 

    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Připojení: 

    USB

    Tvar myši: 

    Pravoruký

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Související produkty

     

    Seznamte se s měkkou, hladkou a protiskluzovou podložkou pod myš, která posune váš pracovní prostor do nových výšin. Podložka pod myš Logitech, vyrobená z vysoce kvalitních materiálů, vám poskytuje skluz a pohodlí, které potřebujete pro svou oblíbenou

    190 Kč 

    bez DPH

    230 Kč 

    s DPH